Ben 500 mt 100 tl ye aldım gittigidiyor danMoonstar ipin 100 metresini kaca aldiniz?
Ben 500 mt 100 tl ye aldım gittigidiyor danMoonstar ipin 100 metresini kaca aldiniz?
Herkese selam
Bu güzel havada merada olanlara rastgelsin. Günü iş yoğunluğu sebebiyle kaçırdım. Lakin hazırlıkları tamamladım. Yarın sabah deneyeceğim şansımı. Evet hava çok kötü🙂 .. Sakin olur en azından. 88456 dosyayı görüntüle
Herkese rastgele
Her 2, 3 avdan sonra rulmanlar vs dış oynar parçaları muhakkak yağlıyorum. İç aksamı av sıklığına göre ve buluduğumuz iklim şartlarına uyarak ayda bir veya 6 hafta bir kontrol ediyorum.Kac avdan sonra bakim yapiyorsunuz? Yoksa ay hafta gibi bir surede mi?
Dün iyi balık yaptı diye bugün herkes sahildeydi. Pazar kalabalık olur düşüncesiyle çıkmadım, şansa bugün çok kısırdı. Toplam 10-15 balık ancak vardı.Bugün sahile inen varmı nedir durumlar
Her 2, 3 avdan sonra rulmanlar vs dış oynar parçaları muhakkak yağlıyorum. İç aksamı av sıklığına göre ve buluduğumuz iklim şartlarına uyarak ayda bir veya 6 hafta bir kontrol ediyorum.
Saygılar
Bereketli olsun maşallah mera neresiBugünün mahsulleri..
![]()
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi