bosporus fisher
Daimi Üye
Bugün sahile inen varmı nedir durumlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her 2, 3 avdan sonra rulmanlar vs dış oynar parçaları muhakkak yağlıyorum. İç aksamı av sıklığına göre ve buluduğumuz iklim şartlarına uyarak ayda bir veya 6 hafta bir kontrol ediyorum.Kac avdan sonra bakim yapiyorsunuz? Yoksa ay hafta gibi bir surede mi?
Dün iyi balık yaptı diye bugün herkes sahildeydi. Pazar kalabalık olur düşüncesiyle çıkmadım, şansa bugün çok kısırdı. Toplam 10-15 balık ancak vardı.Bugün sahile inen varmı nedir durumlar
Saygilar bizdenHer 2, 3 avdan sonra rulmanlar vs dış oynar parçaları muhakkak yağlıyorum. İç aksamı av sıklığına göre ve buluduğumuz iklim şartlarına uyarak ayda bir veya 6 hafta bir kontrol ediyorum.
Saygılar
Bereketli olsun maşallah mera neresiBugünün mahsulleri..
![]()
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10-15 yine iyi bizde 2 3tane ya var ya yokDün iyi balık yaptı diye bugün herkes sahildeydi. Pazar kalabalık olur düşüncesiyle çıkmadım, şansa bugün çok kısırdı. Toplam 10-15 balık ancak vardı.
Bi abi soylemisti ismini tam hatirlamiyom ama daiwanin gtx biseyiydi sanirim baya iri baliklari sariyo birde ercument abinin bana soyledigi bi makina var oda cok iyi fiyatida uygun 250 civariydi kaos makineArkadaşlar yeri değil biliyorum ama ryobi fishing king yada AP power alıcam bu hafta bu fiyat bandında daha iyi birşey önerirmisiniz şu an okuma Ceymar 65 kullanıyorum