Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dr. who

Aktif Üye
Adı
ege
Kac avdan sonra bakim yapiyorsunuz? Yoksa ay hafta gibi bir surede mi?
Her 2, 3 avdan sonra rulmanlar vs dış oynar parçaları muhakkak yağlıyorum. İç aksamı av sıklığına göre ve buluduğumuz iklim şartlarına uyarak ayda bir veya 6 hafta bir kontrol ediyorum.
Saygılar

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Her 2, 3 avdan sonra rulmanlar vs dış oynar parçaları muhakkak yağlıyorum. İç aksamı av sıklığına göre ve buluduğumuz iklim şartlarına uyarak ayda bir veya 6 hafta bir kontrol ediyorum.
Saygılar
Saygilar bizden :) Tesekkur ederim aciklayici mesajiniz icin. Rastgelsin ;)

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama ryobi fishing king yada AP power alıcam bu hafta bu fiyat bandında daha iyi birşey önerirmisiniz şu an okuma Ceymar 65 kullanıyorum

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama ryobi fishing king yada AP power alıcam bu hafta bu fiyat bandında daha iyi birşey önerirmisiniz şu an okuma Ceymar 65 kullanıyorum
Bi abi soylemisti ismini tam hatirlamiyom ama daiwanin gtx biseyiydi sanirim baya iri baliklari sariyo birde ercument abinin bana soyledigi bi makina var oda cok iyi fiyatida uygun 250 civariydi kaos makine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...