Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama ryobi fishing king yada AP power alıcam bu hafta bu fiyat bandında daha iyi birşey önerirmisiniz şu an okuma Ceymar 65 kullanıyorum
Bi abi soylemisti ismini tam hatirlamiyom ama daiwanin gtx biseyiydi sanirim baya iri baliklari sariyo birde ercument abinin bana soyledigi bi makina var oda cok iyi fiyatida uygun 250 civariydi kaos makine
AP power iyidir, üzmez. AliExpress de fiyat daha uygun, maalesef iç piyasada haketmediği kadar yükseldi fiyat.
Ercüment abinin kullandığı Khaos 5000 Decathlon makinesi son derece ekonomik. Ercüment abi zorlanmadan palamut alır o makineyle ama tabi Ercüment abi faktörü de var :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
AP power iyidir, üzmez. AliExpress de fiyat daha uygun, maalesef iç piyasada haketmediği kadar yükseldi fiyat.
Ercüment abinin kullandığı Khaos 5000 Decathlon makinesi son derece ekonomik. Ercüment abi zorlanmadan palamut alır o makineyle ama tabi Ercüment abi faktörü de var :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle abi :) ama torigi sariyomus boyle fiyata bi makinayla cok iyi bilmedigim icin almamistim pisman oldum ama suankide fena sayilmaz :)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Çok kötü olmuş Türkiye’de balıkçılık bu mantık ne yazıkki rastgelsin

Mektupla

Daimi Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...