Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
2 haftası daha var bence kanımca ama toriklerle hazır olun geçen sezon kısır geçti palamut gerçi boldu da buradan pek alınmadı güçlü poyrazkçlarla beraber çabuk aktı balık gırgırlar sağolsun bizde pek bişey bırakmıyor bedenleri sağlam tutun tavsiyem torik bolluğu olacak kıyılarda bu sene herkese bol şans
Ağzın bal yesin abi

bosporus fisher

Daimi Üye
2 haftası daha var bence kanımca ama toriklerle hazır olun geçen sezon kısır geçti palamut gerçi boldu da buradan pek alınmadı güçlü poyrazkçlarla beraber çabuk aktı balık gırgırlar sağolsun bizde pek bişey bırakmıyor bedenleri sağlam tutun tavsiyem torik bolluğu olacak kıyılarda bu sene herkese bol şans
İyi güzel söylüyosunuzda nerden bu kanıya vardınız

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İNŞALLAHH :) geçen sene palamut boyları gayet güzeldi, bu senede öyle olsa yeter:)

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İyi güzel söylüyosunuzda nerden bu kanıya vardınız
Bu sezon Karadenize göç zsmanı zıpkınla güzel bir torik vurdum sürü ortalama 25. 30 civarıydı 3 kiloluk bir balıktı benden 1 gün öncede 8 kiloluk bir balık vurulmuş 10 kg lik kaçırılmış ve bir kaç kişiden daha duydum alındığını her gidişin bir dönüşü vardır üstat ekimde nasipse meralar zıpkınla da yokluyacam hem alttan hem üsten arayacağız nasibimizi anlıyacağın birde kofana kaçırdım temiz 5 kgsi vardı tam bir azman ters köşeye yatırdı beni arkasından sıktım ana nafile kaçan balık büyük oluyor işte

delikurt1907

Aktif Üye
Adı
demir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@murattp abi;öncelikle hayırlı olsun kardeşimize başarılar diliyorum..trofe balık artık rüyalarımıza bile girmiyor maalesef ki..

bosporus fisher

Daimi Üye
Bu sezon Karadenize göç zsmanı zıpkınla güzel bir torik vurdum sürü ortalama 25. 30 civarıydı 3 kiloluk bir balıktı benden 1 gün öncede 8 kiloluk bir balık vurulmuş 10 kg lik kaçırılmış ve bir kaç kişiden daha duydum alındığını her gidişin bir dönüşü vardır üstat ekimde nasipse meralar zıpkınla da yokluyacam hem alttan hem üsten arayacağız nasibimizi anlıyacağın birde kofana kaçırdım temiz 5 kgsi vardı tam bir azman ters köşeye yatırdı beni arkasından sıktım ana nafile kaçan balık büyük oluyor işte
Bizim bu gırgır trol katliamına bakarsak giden pek geri dönmüyor be üstat

serkanbey78

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün gece 01.00 dan bu sabah 07.30 a kadar Çengelköy kandilli ve anadolu kavağına doğru hem atış yaptım hep teftiş :) birkaç kişi gece yemli olarak 2 metre öteden levrek alıyordu (2 kişi gördüm 5 tane almışlardı) çapariye atanlar ise gece 1 tane bile alamadı. Sabah 05.00 da çapariye tekrar attım yanımdakiler dahil 1-2 tane alan oldu o sıralarda ama baktım balık yok geri döndüm. (su üstünde gümüş veya hamsi yavruları yüzüyordu :) )

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Müsadeniz ile bir paylaşımda bulunmak istiyorum, bu video bir youtube kanalından alıntıdır video resmi için şimdiden özür dilerim hepimizden, ancak videoyu paylaşan kişi, video resminin bu şekilde olmasının daha fazla izlenme olacağına inanarak böyle bir paylaşım yapmış, bende bu videoyu kendimde bir sorumluluk hissettiğim için paylaşıyorum, lütfen sizlerde paylaşın bu dünya hepimizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...