Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen ben de hatirliyorum onu..4kg levrekmi ne cok levrek ölüyo birisi daha ona benzer bi yorum yazmisti sanki suya atıkmı atiyolar
Akıntı değişiyor gece kalabalık omadığından kimseye takılma durumu olmuyor.Abi 30 gr hafif kalmıyor mu Sarayburnunda 75 100 lük falan atıyorlar kurşunu avlandığın yerde akıntı nasıl?
Kuyruk altı bi zamanlar salyama yapardık salyama kamışı ile silikonu sonuna kadar yutuyorlar her balık için bi kuyruk altı takmak zorunda kalabilirim.Silikon yerine istavritin kuyruk altını kullanabilirsin çok daha avcı olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı atarlı kamış var bende de Sarayburnun da deneyeceğim sıyırtmayı tam burun değil de Cankurtarana doğru çok fazla akıntı olmuyor inş verim alırım bu yöntemle.Akıntı değişiyor gece kalabalık omadığından kimseye takılma durumu olmuyor.
Balık genelde üstte kamış spin olduğundan atarı 7-35 daha ağır kurşun takmak istemiyorum.
Maşallah bereketli bir sezon olsa gerek
![]()
Valla hayretlik işler oluyor hep memlekette ilginç![]()
Ne üçkağıtçı bunlar var ya..