Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersin1903

Daimi Üye
Yani
Tabi anlayana
Kefali kefkende Deniz levregi diye satan Istanbul da ithal uskumru yu yerseler torik diye satarlar
Kaziklama yi çok seven bir milletiz, kazıklanana kadar
Durum bu
Yok şimdi ithal uskumruyu torik diye satmaya çalışmıyor kimse abi tezgahlarda, olayı saptırmayalım lütfen !!
Genelde yazılı orkinosu ( tombiki ) torik diye kakalıyorlar anlamayan vatandaşlara :islik::islik::krsn::koptum:

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
@KaNKuRT nıye gelmesın kı cevap herkes nasıbını kısmetını yer kısmet kımınse ona gıder
Başta arkadaşı tebrik edelim,
@marlon
Sonra avlarının devamını dileyelim.

İstanbulda olsa ki zaten yanlış yerde yazılmış aslında ,
Kimse kolay kolay yerini söylemez merasını söylemez,
Söylemesinin ardından ertesi gün o mera bir şekilde patlar .
Arkadaşın İstanbul boğazı ve çevresi içinde av yapsa yerini söylememesini ben tavsiye ederdim.
Geçen sezon bir merada iki gün güzel av yaptık üçüncü gün sosyal medya meraklısı birisi paylaştı,
ertesi gün bayram namazındaki saflardan daha sıkışıktı mera :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Bu amatör balıkçılık için yaşanmış olay

Birde işin içine diğer tür avlanma yöntemleri geliyor ki onlar en zararlısı , volicisi ağcısı zıpkıncısı
Yani her türlü sıkıntı ....

Deneyen nasibini alıyor

Rastgelsin

marlon

Yeni Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Negatif
@KaNKuRT güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. yazdıklarınıza da katılıyorum. ama şu var ki mera paylaşsak da paylaşmasak da eline oltayı alan kendını sahıle atıyor önüne geçmek imkansız.

burada (bilerek) paylaşma amacım benim gibi İstanbul da yaşayıp balıksızlıktan artık sıkılmış bunalmış arkadaşların biraz tebessüm ederek bu güzellikleri görmelerini sağlamaktı.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
@KaNKuRT güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. yazdıklarınıza da katılıyorum. ama şu var ki mera paylaşsak da paylaşmasak da eline oltayı alan kendını sahıle atıyor önüne geçmek imkansız.

burada (bilerek) paylaşma amacım benim gibi İstanbul da yaşayıp balıksızlıktan artık sıkılmış bunalmış arkadaşların biraz tebessüm ederek bu güzellikleri görmelerini sağlamaktı.
@marlon Tek kelime ederim
Maaşallah ve tebrikler,
Güzel de av olmuş.
Paylaşım için teşekkür ederim ayrıca

Konu ( mera konusu ) zaten hep sıkıntı
Bende biraz esprili olarak yaklaştım zaten gelmez diyerek,
Ama mera konusu her zamanki gibi uzadıkça uzar

Tebessüm ederek
Gıpta ederek devam edeceğiz,
Umarım yanlış anlaşılma olmaz

;)

Rastgelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...