Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zargana1903

Aktif Üye
Anadolu kavagı 5 balık aldım. 1 tanesini suya geri attım ufaktı bayagı. Yemi istavrit ve zargana olarak kullandım.
Cubukluda hic bisi yoktu direk kavaga kactım
Maşallah İbrahim , rastgelsin . Arada tuttuğun balıkların fotosunu koyarsan çok sevinirim kendi adıma . Gözümüz gönlümüz açılır . :harika:

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Adı
Hasan
Son günlerde güzel raporlar geliyor gruplardan. Bu haftasonu sabah tekneyle yenikapıdan çıkıyoruz inşallah. Kararsız kaldık hedef balık ve yöntem konusunda. Uzunolta, çapari, mavrukalı yemli, hırsızlı takım, sahte arkası yaprak zargana vs seçenekler çok fazla. Ne tavsiye edersiniz, balık bulucumuz da var.

Mektupla

Daimi Üye
Son günlerde güzel raporlar geliyor gruplardan. Bu haftasonu sabah tekneyle yenikapıdan çıkıyoruz inşallah. Kararsız kaldık hedef balık ve yöntem konusunda. Uzunolta, çapari, mavrukalı yemli, hırsızlı takım, sahte arkası yaprak zargana vs seçenekler çok fazla. Ne tavsiye edersiniz, balık bulucumuz da var.
Valla biz 20 gündür balık alıyoruz takım dayanmıyor Çelik teller iğneler kesiliyor balıklar çok fena kofanalar gitsede balık alsak takım yapmakdan sıkıldım lüferi özledim lüferii
Pazartesi 22:45 linkinden alıntıdır...

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...