SKARPİ66
Daimi Üye
- Adı
- ÖZCAN TÜREMEN
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
İnşallah.Kasim 15'inden sonra kopacak dediydi dersiniz![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah.Kasim 15'inden sonra kopacak dediydi dersiniz![]()
Fener önümü?geçen hafta cumartesi kayalık bölgeden çatlaadıkapı dan denedim gece 3 den sonra vuruşlar başladı LRF YAPTIĞIM için ilgilenmedim LRF yi bıtaktım 05:00 gibi 1 saat içinde 10 vurup yaprak dolu heryer kofana gibide vuruyor mübarekler![]()
Maşallah , bu balıkta kuyruktan darbeyi yemiş görünüşe göre ama kurtarmış kendini . =)Dün akşam Üsküdar'da 21:00 01:00 arası spin ile gelen tek balık oldu. O da suya iade edildi küçük olduğu için. Forumdan @ColorTR arkadaşımla da tesadüfen rastgeldik tanış olduk. Sohbet muhabbet derken günü bitirdik. Bu arada su çarşaf gibiydi ve rüzgar 0'dı. Havaların biraz patlaması gerekiyor galiba.![]()
tebrikler... daha iyileri rasgele inşallah.Dün akşam Üsküdar'da 21:00 01:00 arası spin ile gelen tek balık oldu. O da suya iade edildi küçük olduğu için. Forumdan @ColorTR arkadaşımla da tesadüfen rastgeldik tanış olduk. Sohbet muhabbet derken günü bitirdik. Bu arada su çarşaf gibiydi ve rüzgar 0'dı. Havaların biraz patlaması gerekiyor galiba.![]()
Fotoğraftan net olarak boyu pek belli olmuyor ama demekki vicdani limitlere uymamış.Dün akşam Üsküdar'da 21:00 01:00 arası spin ile gelen tek balık oldu. O da suya iade edildi küçük olduğu için. Forumdan @ColorTR arkadaşımla da tesadüfen rastgeldik tanış olduk. Sohbet muhabbet derken günü bitirdik. Bu arada su çarşaf gibiydi ve rüzgar 0'dı. Havaların biraz patlaması gerekiyor galiba.![]()