yalcinnoguzz
Aktif Üye
Üstad çok kısa süre içerisinde çıkarıp hemen attım denize. Bir foto çekecek kadar bekledi yani. 3-5 sn.Hocam keske once kancadan kurtarip oyle resim ceksek 🙁
Üstad çok kısa süre içerisinde çıkarıp hemen attım denize. Bir foto çekecek kadar bekledi yani. 3-5 sn.Hocam keske once kancadan kurtarip oyle resim ceksek 🙁
Aslında sürekli takarım ama elimde asist tükendi onunda azizliğine uğradım aslında, etkisi olmuştur mutlaka...Teşekkür ediyorum...
Asist iğne de takılsa, kurtulmaları azalır mı acaba...
Avlarınız, bereketli olsun inşallah...Sabah kısmetse kuleliye gidicem. Bu üçüncü hafta olacak Toplam 2 istavrit şu an skoryarından çok ümitliyim. Neden derseniz hiç bir fikrim yok 🙂hep aynı duyguyla iniyoruz sahile.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MaşaAllah... su çok güzel durgun görünüyor... En sevdiğimden 🙂99355 dosyayı görüntüle 99356 dosyayı görüntüle 2100:2300 arası. Kaçanlar da var ama bu yoklukta bence iyi sayılır. Rastgele..
biraz hareketliydi deniz ama şuan süt liman. Balık kesti.MaşaAllah... su çok güzel durgun görünüyor... En sevdiğimden 🙂
Bereketli avlarınız olsun inşallah...Vaniköyde idim az evel eve geldim. 250 gram attım dibi anca gördüm. Cok siddetli akıntı ve yosun bezdirdi. 3 balık aldım hepsini iade ettim denize. Ortalama boyları 17 18 cm filandı. Inceydi balıklar. Alanlarda hep yaprak aldı. Kovaya gircek bi balık göremedim. Yem olarak istavrit kullandım