Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
Aldınmı istavrit.ordada çok güzel istavrit vardı sabah. Bak dediğimi yap o minik silikonları çapari kösteği şeklinde 4 tane bağla. Araları mesafeli olsun kösteklerde uzun olsun. 5 tane yapma 4 tane olsun. Bak nasıl alıosun takoZ istavrit. Onuda gülanenin tam aşasında büyük bayrak direğine hizala kendini. Taşların üstünden yapıştır. Sabah balık orda kenarda. Öğlen açıkta. Akşam gün batımına yakın gene kenara gelio

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
An itibariyle çubuklu
Zaten tek balık yok
Bunlar da geldi
Peşinden sahil güvenlik geldi baktı konuştu ve gitti
Şimdide ıkı tekne kavga ediyorlar
inşallah birbirlerinin başlarını yerler...

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sevgili dostlar günaydın. Bu haftasonunu sabah suyu ve akşam suyu olmak üzere balığa ayırdım. Mera çok güzeldi. Cuma akşamı yemli takıldım ve 5 parça sarıkanat aldım. Cumartesi sabah 6:30-10:00 arası sahte ve jig ile 15 sarıkanat ile iyi av oldu. Cumartesi akşam 18:30-2300 arası hafif aydınlık ve 15 mt derinliği olan merada sahte ile 8 parça aldım. Pazar sabah 06:30-0900 arası sahte ve jig ile 12 parça aldım. Pazar akşam sıfır. Pazartesi sabah sahte ile 10 parça alarak avımı sonlandırdım. Avladıklarımın yarısı kadar da kaldırırken düştü. Genel olarak iyi bir av oldu diyebilirim. Meram anadolu yakası beykoz tarafları. Takım daiwa procaster game 30-120 kamış, makina daiwa exceler x 4000, 0.16 ip misina, bir çok sahte denedim ama sadece kendo 09 renk kodlu ile iş yaptı. Sahtenin önüne 20 grlık kurşun taktım ve dipten yukarı sarımlarla çalıştım. Jig 30 grlık el yapımı. Çalışan renkler sarı, pembe, beyaz ve parlak gri. Herkese daha iyileri nasip olsun. Selamlar, rastgele.... IMG_20191028_085620.jpg IMG_20191027_084843.jpg IMG_20191026_235530.jpg IMG_20191027_085037.jpg

Yusuf Ay

Yeni Üye
Adı
Ahmet Deniz
An itibariyle çubuklu
Zaten tek balık yok
Bunlar da geldi
Peşinden sahil güvenlik geldi baktı konuştu ve gitti
Şimdide ıkı tekne kavga ediyorlar
Esas Çubuklu sosyal tesisin önünde öğleden sonra başlayıp gece yarısına kadar süren gırgırların yaptığı kıyım hergün halen devam ediyor.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aldınmı istavrit.ordada çok güzel istavrit vardı sabah. Bak dediğimi yap o minik silikonları çapari kösteği şeklinde 4 tane bağla. Araları mesafeli olsun kösteklerde uzun olsun. 5 tane yapma 4 tane olsun. Bak nasıl alıosun takoZ istavrit. Onuda gülanenin tam aşasında büyük bayrak direğine hizala kendini. Taşların üstünden yapıştır. Sabah balık orda kenarda. Öğlen açıkta. Akşam gün batımına yakın gene kenara gelio
Saol abi tskler biliyom o sistemi bendeki maksat keyif , millet aksama capariyle aliyoken silikon atiyodum ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...