Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah bakalım.Kısmet bu atacan bakacan. Var orda spin yapanlar.hatta geçen resim koymuştu biri lüfer aldım die. Bi bak. Bizede anlık durum bildirirsin![]()
spin işi kısmet işiS. A. Arkadaşlar biraz spin sallamak istiyorum haliç iş yapar mı sizce?
Tabiki gönül ister ki hedef şaşmasın dişliler gelsin her zaman lakin olmuyor maalesef. Gelen balığın dişli ailesinden olmadığını görünce biraz burulmuyorda değilimYoklukta eyvallahda.
Gelmesinler abi.
Benim mantarlı
yemli takımıma
Mümkünse başka balık gelmesin arkadaş.
Yeminle acaip bozuluyorum. Dişli diye bir heyecan bir sevinç alıyorum kıyıya.
Bir bakıyorum. İstavrit mezgit falan.
Yeminle acaip bozuluyorum. Çok fena !!
TEBRİKLER SİSTEM AYNI SURF + lrf CAN CAN HAYAT KURTARIYORPazar sabah bende bir kısa sabah suyu yapıyım dedim belki Sarıkanat belki Lüfer denk getiririm diye fakat nafile . Allah'tan yanıma Lrf mi almışımda boş dönmedim avdan . Herkese iyi haftalar olsun . Yer Bostancı sahil .
Ekli dosyayı görüntüle 99516
Aynen Hasan ne olursa olsun Lrf'siz çıkmam avıma . En kötü kaya balığı da olsa heyecan , aksiyon oluyorTEBRİKLER SİSTEM AYNI SURF + lrf CAN CAN HAYAT KURTARIYOR![]()
LRF bir gün boş dönmedim kesin alırım var aksiyonu bol hele karagöz yada ispari gibi kafa atan balıklar geldi mi deme keyifime miss missAynen Hasan ne olursa olsun Lrf'siz çıkmam avıma . En kötü kaya balığı da olsa heyecan , aksiyon oluyor![]()