iskorpit61
Daimi Üye
Tamm dır reis. Zaten hasköy konusu hariç hiç biyerde bişey paylaşmicam artık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maşallah. Abi fotoğraf kartpostal gibi olmuş. Torunlara hatıra.Bugün'de Akşamlık tavalığı aldık!
Bereket versin.
![]()
![]()
kişiyi engelleyerek istemediğiniz mesajları görmüyorsunuz.5300 sayfanın yüzde 99 u belli bir seviye ve üslup ile yazılmış.Böyle devam etmesini temenni ederim..Bu konuda herkes hemfikir ve üzerine düşeni yapacaktır.
@Oltanın1 Dene Kaptık
![]()
Ha bu arada kaptırdığım takımlar klasik mantarlı takım, fırdöndülü 100gr kurşun ve Çinden gelen klipsli kurşun aparatlarıydı yemli için.Dün (14 Kasım) Arnavutköy için niyetlendim, akşam 5 gibi vardığımda baktım kalabalık çok rotayı Kalendere çevirdim, Kalender daha geniş ve sakin bir mera ama 2 tane 100gr kurşunla takım kaptırdım ve hevesim kaçtı, Arnavutköyde pek bu tür takılmalar yaşanmıyor ama orasıda dar ve kalabalık, Kalenderde birazda LRF denedim, akıntı hiç yok LRF için uygun. 2 ufak iskorpit dışında bir şey gelmedi, saldım onları. Yağmur artınca atladım arabaya hadi bir Galata köprüsüne bakayım dedim. Köprüde park edip hem telefonda milli maçı hemde olta sallayanları seyrettim, kovaları yokladım, tek tük istavrit çok nadir geliyordu, saatte 2 veya 3 tane. Moralim bozuldu takımları hiç açmadan evin yolunu tuttum.
Aldığın yerdeki çalışanların muhtemelen termosun değerinden haberleri yoktur, geçen sefer A101 sattığında yaklaşık 10 yere gittiğimde personel iç etmiş ve kaçamak bakış ve cevaplarla sorunca yok kalmadı diyorlardı ama çok belli oluyordu hallerinden.1 Dene Kaptık
![]()