Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bu ne fiyat böyle ayıptır bir de yerliymiş.Bu rapala modelini geçen sene Çin’den herşey dahil 3.88₺ ye getirdim.Bu fiyat tek bir adet için binlerce alsan kaçtan verirler siz düşünün.Dolar da yine bu sevşyelerdeydi.Bu işin artık iyice cılkı çıktı.Bu kalıp river2seye ait kimsenin kendi kalıbı da değil
Bahsettiğiniz ürün pesinden iki dolara yakın fiyata çıktı. Kaldı çin de bu işler çok yüksek adetli yapılıyor ve maliyetler ucuz.

Tr de maalesef hem malzeme hem işçilik pahalı. Yerli üretimden çok da ucuz ürün beklememek lazim maalesef.

Bahsettiğiniz ürün pesinden iki dolara yakın fiyata çıktı. Kaldı çin de bu işler çok yüksek adetli yapılıyor ve maliyetler ucuz.

Tr de maalesef hem malzeme hem işçilik pahalı. Yerli üretimden çok da ucuz ürün beklememek lazim maalesef.
Nüfus kalabalik abi aslinda ulkemizde nufus sinirlamasi yapilsa butun hersey duzene girerde kimse yapmiyo , sehirler arasi sehir alani genisligine gore sinirlama yapip her sehrin genisligine gore fazla insan sayisini azaltip az olan yerlerde artmasina izin verilse bunlar olmaz , is rekabetide fazla dolarda azalmaz bu gidisle

Mevcut ürün tamamen burda mı yapılıyor bilmem ama tahminimce Çin’den boyasız gelip burda boyanıyordur.Çinden çok ucuza getirenler de burda çok yüksek rakam istiyor.
Reis bu legend denen ürün yaz başı gibi Instagram sayfalarında çıktı ilk.
6.5 cm olanı 7 TL tanıtım fiyatıydı o vakit zulaya aldım biraz.
Akabinde önce mutlu balıkçılık ve başka bilinen birkaç firma satışına başladı fiyat bu seviyeye geldi. Yerli üretim olduğu kesin çünkü halkalar pas yapıyor 🙂
Çin'den onca rapala aldım hiç paslanma yaşamadım vaktiyle 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis bu legend denen ürün yaz başı gibi Instagram sayfalarında çıktı ilk.
6.5 cm olanı 7 TL tanıtım fiyatıydı o vakit zulaya aldım biraz.
Akabinde önce mutlu balıkçılık ve başka bilinen birkaç firma satışına başladı fiyat bu seviyeye geldi. Yerli üretim olduğu kesin çünkü halkalar pas yapıyor 🙂
Çin'den onca rapala aldım hiç paslanma yaşamadım vaktiyle 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu Cemil abi ile konuştum ben pas olayını ciladan kaynaklı dedi hafif kazının çıktığını söyledi pas sökücü ye gerek yok yani

Onu Cemil abi ile konuştum ben pas olayını ciladan kaynaklı dedi hafif kazının çıktığını söyledi pas sökücü ye gerek yok yani

halkalardakı malzeme paslanmaz çelik miş dediğiniz gibi boyadan sonra yapılan vernıkleme işlemınde yapılan uygulamada gorunumde pas gıbı gozuken bır hal alıyor lakın bı bozuk para yardımı ıle soyle hafıf sekılde kazındıgında ana malzeme yanı paslanmaz celık ılk halı yıne cıkıyor sanırım ılk partılerde vernıkleme ıle yasanılan bazı aksaklıklardan olusan hadısenden kaynaklı boyle olmus ondan sonrakı partılerde vernık olayına daha ıyı dıkkat edılmıs.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back