Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uzunjohn

Yeni Üye
Adı
ilhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah 07:30,11:00 arası aşiyan'daydım.4-5 arkadaş vardı.Ne istavrit,ne dişli.Sıfır balık.Oradan tarabya ya doğru gittim.Emirgan ve tarabya kalabalıktı.1 tane istavrit alan,balık aldım diye mutlu oluyordu.Hiç oltayı açmadan sonlandırdım.Hiç balık tutamama psikolojisi,yorgunluk ve uykusuzluk.Ve pişmanlık.Ama hafta sonuna hepsi geçer.Devam

Atamer

Yeni Üye
Adı
Tamer
Sabah 07:30,11:00 arası aşiyan'daydım.4-5 arkadaş vardı.Ne istavrit,ne dişli.Sıfır balık.Oradan tarabya ya doğru gittim.Emirgan ve tarabya kalabalıktı.1 tane istavrit alan,balık aldım diye mutlu oluyordu.Hiç oltayı açmadan sonlandırdım.Hiç balık tutamama psikolojisi,yorgunluk ve uykusuzluk.Ve pişmanlık.Ama hafta sonuna hepsi geçer.Devam
abi aşiyanda neredeydin tam olarak bende aşiyandaydım deli gibi eşek istavriti vardı. en acemisi 2kg almıştır. ben 2 çinekop 3-4 kg arası da istavrit aldım. tek platformda 40 kişi falan vardık herhalde.

Adı
Çağrı
Sabah 9-13 arası çubukludaydım. Çok nadir yemliyle çinekop alan oldu. 30 kişi toplam 5-6 çinekop almıştır en fazla. Sahilin sonunda durum buydu başını bilmiyorum.
Dönüşte kuleliye uğradım öğlen vakti çok bereketli istavrit alınıyordu.

An itibariyle istavrit yavaşlamış. Kıyıya yakın tek tük alınıyor.

Gece yemli yapar mı sizce?

B

budun

Misafir
Sabah 9-13 arası çubukludaydım. Çok nadir yemliyle çinekop alan oldu. 30 kişi toplam 5-6 çinekop almıştır en fazla. Sahilin sonunda durum buydu başını bilmiyorum.
Dönüşte kuleliye uğradım öğlen vakti çok bereketli istavrit alınıyordu.

An itibariyle istavrit yavaşlamış. Kıyıya yakın tek tük alınıyor.

Gece yemli yapar mı sizce?
Hava yatık yemli için çok müsait aslında.

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Akbay

Aktif Üye
Adı
Akın
Kan Grubu
A Rh Negatif
Anadolu yakası kurşun arkası sabah suyu denedik exxper düz taban mehmet bey :):):) hamdi alev hoca fırtınadan sonra en yatık hava bugün gözüküyordu meraya geldimizde şu rengi kötü balık çıkmaz dedik neyse çalışmalara başladık daha ilk atışta açıkta kaldı kurşun sahte bir takım daha verince topladım takımları kenara çekildim kılçık çıkmadı 12 gibi ayrıldık meradan saat 15:30 tekrar tek meraya indim 17:45 avı sonlandırdım bugünki kısmetimiz bu 4 yakışlı arkadaş bir bebe denize iade iğneniz keskin avınız bereketli olsun
5CF3D96B-5719-4157-9238-E6CA119FD75E.jpeg
4A2FC1FB-C6AB-4900-A4CC-DBB05F4AD2BD.jpeg

Engin Daiwa

Aktif Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
wd 40dan önce diş fırçası ve sıvı sabunla fırçalayıp beklesin mi
Wd40 epoksi sargıya zarar veriyor. Uygularken dikkat etmek lazım

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben genelde hafif sicak suyla fircalarim bekletmeden. Epoksiye zararini bilemiyorum, en son kamislari temizledigimde tum kamisin uzerinden bir kere gecmistim, ama yine de dikkat etmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...