Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar rumeli feneri ketendere evlerinin önündeki koyun ön tarafından olta atarken sağlam bir dalga sahte kutusunu götürdü. Bir saat bakındık ama göremedik. Bi şekilde kıyıya vuracaktır. Bulan arkadaş insanlık namına teslim ederse sevinirim

Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar rumeli feneri ketendere evlerinin önündeki koyun ön tarafından olta atarken sağlam bir dalga sahte kutusunu götürdü. Bir saat bakındık ama göremedik. Bi şekilde kıyıya vuracaktır. Bulan arkadaş insanlık namına teslim ederse sevinirim
Hocam çok geçmiş olsun da dünyanın en çaresiz yardım talebidir heralde bu :)

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hocam çok geçmiş olsun da dünyanın en çaresiz yardım talebidir heralde bu :)
Neye güldüğünü anlamadım ama yardım talebi değil bu. Gelin birlikte arayalım demiyorum, bulan olursa sahibi burada diyorum. Bulup da sahibini bildiği halde vermeyecekse de kişinin ahlakıyla vicdanıyla ilgili bir konu.

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Geçmiş olsun yazık olmuş. Umarım bulunur

Adı
Arda
Neye güldüğünü anlamadım ama yardım talebi değil bu. Gelin birlikte arayalım demiyorum, bulan olursa sahibi burada diyorum. Bulup da sahibini bildiği halde vermeyecekse de kişinin ahlakıyla vicdanıyla ilgili bir konu.
Geçmis olsun abi çok pahalı sahteler varmıydı varsada cidden çok kötü olmuş umarım biri bulup da verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...