tuncay-ay
Aktif Üye
Abi Eski iskele , Dalyan vs. Civarlarda balık durumu nasıl ? Ara sıra yolum düşüyor. Yeniköy'de takılıyorum o kadar verimli olmuyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tuncay kardeşim ekim ayında oradaydım. Geçen seneye göre bu sene durum kötü. Pek balık yoktu.
Babakale limanda akşam suyunda 1 saat içersinde 2 sargoz ve 1 karagöz aldım. En iyi av bölgem orası olmuştu. 3 kişi olduğumuz için daha fazla avlanmadım, malum rakının yanına yeterli oldu
Dalyanda ispendek,zargana,kefal ve ufak çupralar alınıyordu. Ben 500gram civarı karagöz aldım, başkada bişi alamadım.
Eski iskelede(odunluk iskelesi) tek tük gece kalamar yaptı,balık olarak karagöz, zargana ekim sonuna doğru birkaç sefer kolyoz aldılar.
Ekim ayı ortasında bir gece kumburuna gitmiştik, orada olta atanlarda dahil sabaha kadar yılanbalığından başka birşey gelmedi.
Yeni iskelede gemi geldiğinde içeri girebilirsen, geminin yanından kalamar alan arkadaşlar vardı.
Yeniköy limana bu sene ilk defa gittim, o gece birkaç saat durduk, oltalar takılıp kopmaya başlayınca dönmüştüm. Tek tük balık alan vardı ama karanlıkta göremedim.
Bölgede şu anda son durum nedir bilemiyorum. En son bildiğim gördüğüm bunlar![]()