Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hangi bölgeden atıyorsun? Biz bazen gündüz hava güzel olursa sandal yapıyoruz, bazı günler de gece istavrit.hoşgeldin ben de kartaldan avlanıyorum istersen katılabilirsin
Marina 10'da kapanıyor sanırım, bugün gelecektik fakat nasip olmadı. Yarın uğramayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.Aramıza hoşgeldiniz Pendik Marinaya mağazamıza bekleriz www.hedefbalik.com![]()
Ben migrosun önündeki ışıkların orda bir ağaç var altında atilla abi var oltacı onun ordan atıyorum muhabbet ediyoruz falan arada takılırken ya da koçtaşa doğru giderken sahil şeridinden basket potaları var ordaki sandalcı orhan abi den sandal alıp çıkıyorum.Herkese çok çok teşekkür ederim.
Hangi bölgeden atıyorsun? Biz bazen gündüz hava güzel olursa sandal yapıyoruz, bazı günler de gece istavrit.
Yarın ordayız kısmetse.Ben migrosun önündeki ışıkların orda bir ağaç var altında atilla abi var oltacı onun ordan atıyorum muhabbet ediyoruz falan arada takılırken ya da koçtaşa doğru giderken sahil şeridinden basket potaları var ordaki sandalcı orhan abi den sandal alıp çıkıyorum.