Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul Levrek Avı (1 Al-1 Sal)

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Şeref abi, bizi bitirdin abi :D:D:D
Geçmişte kaldı hepsi.
Eşim Çanakkale'de üniversitede hocalık yaparken ben her hafta sonu sefer düzenliyordum levreklere.
Sonra Fetö'yü palazlandırdılar, eşim eziyet görmeye başladı ve istifa ederek canını kurtardı ve rüya bitti. :(
Bugün hâlâ yasal olarak üniversiteye dönme hakkı var ama o zamanki fetöcülerin yerini başka görünümlü fetöcüler aldı.
Bu ülkede vatanını milletini seven, karşılıksız faydalı olmak isteyen, işini düzgün yapan Cumhuriyeti ve Atatürk'ü sevenlerin hayatları zor.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@BaşMinekolos Of of of üstat, hele yumurta akı ve kaya tuzu ile hazırlanmış bir hamurla kapatılarak fırında pişirip çekiç ve tornavida ile kırıp içindeki levreğe yapışma anı, yanında birde TEKİRDAĞ AYRANI :D:D:D
Melih hocam sen neler diyosun ağzım sulandı yemin ederim :)

Böyle mi oluyor o? :D

ya da;
Kafasını kesmeye razı olamadığımdan pastaneden ödünç tepsi alarak ekmek fırınına götürdüğümden.. :)
Efsane..... Aman Allahım... Benimde böyle fotolarım olsun istiyorum....

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu ülkede vatanını milletini seven, karşılıksız faydalı olmak isteyen, işini düzgün yapan Cumhuriyeti ve Atatürk'ü sevenlerin hayatları zor.
Tüm Kalbimle Katılıyorum....

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geçmişte kaldı hepsi.
Eşim Çanakkale'de üniversitede hocalık yaparken ben her hafta sonu sefer düzenliyordum levreklere.
Sonra Fetö'yü palazlandırdılar, eşim eziyet görmeye başladı ve istifa ederek canını kurtardı ve rüya bitti. :(
Bugün hâlâ yasal olarak üniversiteye dönme hakkı var ama o zamanki fetöcülerin yerini başka görünümlü fetöcüler aldı.
Maalesef abi, ve günden güne daha da zorlaşıyor.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Mustafa siz saldıkça,nasibinize daha irileri gelsin inşallah. 18-20 cm lik ispendekleri ipe dizip yaptığı halttan gurur duyan zıpkıncılar yüzünden meralar kurudu bu sene . Levreğin adını unuttuk sayelerinde. :mad: