Istanbul Levrek Avı (1 Al-1 Sal)

Şeref abi, bizi bitirdin abi 😀😀😀
Geçmişte kaldı hepsi.
Eşim Çanakkale'de üniversitede hocalık yaparken ben her hafta sonu sefer düzenliyordum levreklere.
Sonra Fetö'yü palazlandırdılar, eşim eziyet görmeye başladı ve istifa ederek canını kurtardı ve rüya bitti. 🙁
Bugün hâlâ yasal olarak üniversiteye dönme hakkı var ama o zamanki fetöcülerin yerini başka görünümlü fetöcüler aldı.
Bu ülkede vatanını milletini seven, karşılıksız faydalı olmak isteyen, işini düzgün yapan Cumhuriyeti ve Atatürk'ü sevenlerin hayatları zor.

@BaşMinekolos Of of of üstat, hele yumurta akı ve kaya tuzu ile hazırlanmış bir hamurla kapatılarak fırında pişirip çekiç ve tornavida ile kırıp içindeki levreğe yapışma anı, yanında birde TEKİRDAĞ AYRANI 😀😀😀
Melih hocam sen neler diyosun ağzım sulandı yemin ederim 🙂

Böyle mi oluyor o? 😀

ya da;
Kafasını kesmeye razı olamadığımdan pastaneden ödünç tepsi alarak ekmek fırınına götürdüğümden.. 🙂
Efsane..... Aman Allahım... Benimde böyle fotolarım olsun istiyorum....

Geçmişte kaldı hepsi.
Eşim Çanakkale'de üniversitede hocalık yaparken ben her hafta sonu sefer düzenliyordum levreklere.
Sonra Fetö'yü palazlandırdılar, eşim eziyet görmeye başladı ve istifa ederek canını kurtardı ve rüya bitti. 🙁
Bugün hâlâ yasal olarak üniversiteye dönme hakkı var ama o zamanki fetöcülerin yerini başka görünümlü fetöcüler aldı.
Bu ülkede vatanını milletini seven, karşılıksız faydalı olmak isteyen, işini düzgün yapan Cumhuriyeti ve Atatürk'ü sevenlerin hayatları zor.

Maalesef abi, ve günden güne daha da zorlaşıyor.

Maaşallah hocam çok güzel bir av olmuş 🙂 Kastking sharky 3 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum özellikle farklı kullandığınız makinalarla kıyaslamanız ne olur?

Back