Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

istanbul spin avcılığı için uygun fiyatlı rapala ve kaşık önerisi !!!

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
istanbul ve civarında avlanacağım spin işine yeni başladım bütçede kısıtlı olduğundan değerli ustalardan öneri istiyorum kolay ulaşabileceğimiz ve iş yapacak rapala kaşık v.b bir usta remixon dedi onlardan alacağım sizlerin görüşü nedir...

hayalet avcısı

Daimi Üye
Hansen pilgrim
Hansen silver Arrow
abu garcia tobby
kaşıkla avlanacaksan lüfer familyasinda çok etkililer pişman etmezler

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kendonun hangi rengini ürününü tavsiye edersiniz ? renk olarak ben lüfer çinekop için atacağım denk gelir ise :) özelikleri yazıyor birde az dalarlı çok v.b nerde hangini kulanmak gerek ? kusura bakmayın çok soru soruyorum ama en azından benim gibi bilmeyen arkadaşlarında çok işine yarayacaktır

Son düzenleme:

fishlover

Aktif Üye
Valla dostum yıllardır spin avcılığı yapıyorum . Bu iş bütçem kısıtlı diye birşey dinlemiyor veya hangi kaşık hangi rapala is yapıyor ilede olmuyor . Gün oluyor en kral daiwa yi yediremezken en dandik uzun eşşek ile katliam yapıyorsun. Ben her balık malzemesi satan dükkana gittiğimde mutlaka 1-2 rapala alıyorum. Ama benim nice arkadaşımda azcık rapala ile balık alıyor. En güzel tavsiye balık alanlarin hangisi ile verim aldığını izlemektir diye düşünüyorum

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Kendonun 13, 21 ve 24 numaraları benim bildiğim en iş yapan renkler. onun dışında savagare sahteleri de çok güzel iş yapıyor.