Istanbul Ve Izmir Shore Jig Makine Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sergi0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sergi0

Aktif Üye
Tepki
414
Ödül
73
Herkese iyi forumlar,

MPP120 kamış ile kombine etmek için ustalardan Shore Jigging kullanıma uygun makine önerilerini rica edebilir miyim. Şimdiden teşekkürler...

Bütcemi zorlayacak bir makina daha uygun bir öneriniz var mı ?

en uygunu bu urun Shimano Socorro 6000SW ve yahut 5000 sw devır cok dusuk devır ayrıca cok torklu makınadır yanlız sarımı azdır hangi balıkta kullanıcaksınız ? sarım ısteyen makıne ıstıyorsanız saragosa dusuk devır az sarım ıstıyorsanız socorro

en uygunu bu urun Shimano Socorro 6000SW ve yahut 5000 sw devır cok dusuk devır ayrıca cok torklu makınadır yanlız sarımı azdır hangi balıkta kullanıcaksınız ? sarım ısteyen makıne ıstıyorsanız saragosa dusuk devır az sarım ıstıyorsanız socorro
Valla bu stilde yeniyim derinlik olan kayaşık yerlerden denemeler yapacağım artık kısmet olursa çektikçe neler çekebileceğimi yazarım 😀 Akdeniz bölgesinde avlanıyor olsam yazılı, kuzu derdim ama boğaz ve ege için şuan birşey diyemiyorum kısmette ne varsa onu çekeceğiz 😀

Valla bu stilde yeniyim derinlik olan kayaşık yerlerden denemeler yapacağım artık kısmet olursa çektikçe neler çekebileceğimi yazarım 😀 Akdeniz bölgesinde avlanıyor olsam yazılı, kuzu derdim ama boğaz ve ege için şuan birşey diyemiyorum kısmette ne varsa onu çekeceğiz 😀
İst shore jig anca yazın cok durgun suda palo yakalarsın ondada denk gelmek meseledir onun harici shore jiğ avlanman imkansızdır. ege de agırlık spin daha verimlidir bence sen bu shore jig sevdasından vazgeçmen senın ıcın daha iyi olur.

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back