Bütcemi zorlayacak bir makina daha uygun bir öneriniz var mı ?Shimano Saragosa 5000 SW
Bütcemi zorlayacak bir makina daha uygun bir öneriniz var mı ?
Valla bu stilde yeniyim derinlik olan kayaşık yerlerden denemeler yapacağım artık kısmet olursa çektikçe neler çekebileceğimi yazarım 😀 Akdeniz bölgesinde avlanıyor olsam yazılı, kuzu derdim ama boğaz ve ege için şuan birşey diyemiyorum kısmette ne varsa onu çekeceğiz 😀en uygunu bu urun Shimano Socorro 6000SW ve yahut 5000 sw devır cok dusuk devır ayrıca cok torklu makınadır yanlız sarımı azdır hangi balıkta kullanıcaksınız ? sarım ısteyen makıne ıstıyorsanız saragosa dusuk devır az sarım ıstıyorsanız socorro
İst shore jig anca yazın cok durgun suda palo yakalarsın ondada denk gelmek meseledir onun harici shore jiğ avlanman imkansızdır. ege de agırlık spin daha verimlidir bence sen bu shore jig sevdasından vazgeçmen senın ıcın daha iyi olur.Valla bu stilde yeniyim derinlik olan kayaşık yerlerden denemeler yapacağım artık kısmet olursa çektikçe neler çekebileceğimi yazarım 😀 Akdeniz bölgesinde avlanıyor olsam yazılı, kuzu derdim ama boğaz ve ege için şuan birşey diyemiyorum kısmette ne varsa onu çekeceğiz 😀