Istanbul Ve Izmir Shore Jig Makine Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sergi0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yandın 2020 New saltiga çıkmış 🙂

0e301f824df2560431651e023e84ac1f.jpg

a1b0a36c6bbf768d53ceb2bab5f5ee36.jpg

Son düzenleme:
Okuma Salinaya ne kadar çok benzemiş 🙂
Gardaş Zor Balıkcılık var size şöyle banka alalım çay içiniz 🙂

Nice senelere güzel insan oltan da balık tıngırtısı eksik olmasın kovan full çakılı balıkla dolsun iyiki varsın sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere reis.

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu saltigaların en ufağı 8000 binlik galba doğru mudur ? neden daha ufakları yok ?

Abi bende daha yeni gördüm yeni seri modeller listedeki urunlerı koymuslar arıstırmaya basladım ne nedır nasıldır bakalım yakında bellı olur daha fırından yenı cıkmıs dumanı ustunde henuz 🙂

güzelde intro yapmışlar 🙂

Ben bu kamışı amacı içinde kullanacağım ama jig makine ile kombine etmeyeceğimkarar verdim 🙂 Spin ve ağır sahtelerde denemeler yapacağım hayırlısı bakalım sanırım @BaşMinekolos abi gibi okuma raw 2 ile kombine edeceğim

Adem hocam selam ,
siz bu kamışa bi RAW 2 55 alın bence yoksa büyük balık raporu göremiyeceğiz bu gidişte
Yazdıklarımdan shore jig'e karşıymışım gibi anlaşılmış sanırım🙂 Soru boğaz için olunca cevabım da o minvalde oldu. Akıntının bu denli olmadığı meralarda shore jigin alternatifi dahi yok, önemli bir disiplindir bence de. Makineye gelirsek raw 2 den daha iyisini alıcam sanırım🙂 merayı keşfedelim de önce.

Yazdıklarımdan shore jig'e karşıymışım gibi anlaşılmış sanırım🙂 Soru boğaz için olunca cevabım da o minvalde oldu. Akıntının bu denli olmadığı meralarda shore jigin alternatifi dahi yok, önemli bir disiplindir bence de. Makineye gelirsek raw 2 den daha iyisini alıcam sanırım🙂 merayı keşfedelim de önce.
Abi izmir tarafında meralar keşfedersen bana da söyler misin 🙂

Back