Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbulda balık avı yapabilceğim yer tavsıyesı

goma1022

Üye
Adı
oğuz arabacıoğlu
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkeze iyi forumlar bır akc gunlugune ıst g ldım bayrampasa tarafına buralara yakın yerlerde nerde balık avı yapabılırım bılgısı tavsıyesı olan varmı yemlı caparı vs farketmez maksat guzel bır kac saat gecırmek sımdıden cevaplarınız ıcın tesekkurr ederım

goma1022

Üye
Adı
oğuz arabacıoğlu
Kan Grubu
B Rh Pozitif
YOkmu kımsenın bır tavsıyesı gıt kardesım surdan at dıyebılxegı bır yer

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
YOkmu kımsenın bır tavsıyesı gıt kardesım surdan at dıyebılxegı bır yer
@goma1022 nasıl bir av yapmayı dusunuyorsun surf mu spin mi. hedefini soyle ona göre yardımcı olurlar. gelişi güzel takılmak isdiyorsan Galata Köprusune git cayını iç keyfını yap bogazı izleyerek kısmetine ne gelirse onu tut. ;)

goma1022

Üye
Adı
oğuz arabacıoğlu
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Surf yemlı yada çapari olarak dusunuyorum ya galata koprusu ıyı guzelde aetık tadı yok parasut kullananlar carpma yapanlar yer satanlar vs vs yabancı vatandaslar ıyıce tadı yok bır de yanımda kız arkadasımla gıtmeyı düşünüyorum rahatsız olmıyacagımız bıryer olmalı bence oyuzden uzun suredır ıstanbul da degılım pekbı yer bılgım vs yok

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kız arkadaşınla gideceksen emirganın ortamı iyidir.
Çevre düzenlemesi güzel, manzarası güzel, insanı güzel.
Termosla çayınızı da getirin, banklardan birine kurulun, kız arkadaşın çay içip manzarayı seyrederken sen balığını tut kardeşim.

goma1022

Üye
Adı
oğuz arabacıoğlu
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Agzına saglık be abım allah basıp ederse gıdıcem fotoda paylasıcam :)

goma1022

Üye
Adı
oğuz arabacıoğlu
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Engın abı cok oluyorum belkı ama hakkını helal et sana zahmet orda caparımı ıs yapar dıomı kursun kac gram alayım yanıma hıc aclanmadım daha once orada gıdıpte dıer hobıdaslarımın huzurlarını bozmıyım kursun hafıf gelır dıp atarım caparı yerıdır huzur bozmıyım

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Estafurullah hak ne demek, sohbet ediyoruz alt tarafı. :)
Yanında 50-75-100-125 gram kurşunlar ve bunlara uygun ince ve normal çapariler getirmen yeterli olacaktır. Bu sıralar orada hepimiz çapari atıyoruz. Bazen 50-75 gramla 15x10 kalınlıkta, bazen ise 100-125 gramla 25x10.

Her türlü sürprize karşı yanında 185 gram kurşun ve en az bir tane rapala (ya da kaşık) bulundurmanı öneririm.
Geçen sonbaharda çinekopun "ilk başladığı gün" millet harıl harıl çinekop çekerken ben elimde 60 gram atarlı küçük kamış ve 25'lik küçük makineyle ve çantamda 50 gram kurşunlarla öylece bakakalmıştım. :D

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İstanbul'da öyle arkadaşınla başbaşa takılabileceğin ve balık tutabileceğin bir yer yok. Emirgan galata köprüsü gibi yerler ana-baba günüdür. Dirsek teması olta atılır, kalabalık değilse bil ki balık yok. Boğazda çalışmak için surf takım lazım 120-150gr kurşun atabilmen lazım.