Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İSTANBULDA BALIK TUTMAK SERBEST RAHAT OLABİLİRSİNİZ

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
su sahneyı gormemek ıcın gıtmemek en dogrusu abı :(

Ekli dosyayı görüntüle 107484
Aynen kardeşim ,Milyonlarca yavru'ya çok yazık olmuş, zaten istavrit çıksa bile havyarlı, İstavrit Nisan-Mayıstan itibaren havyara girdi , Zaten balık yapmadığına kendi adıma sevindim. Ben gitsemde artık bugünden sonra yemli mezgite bakarım , bu sıralarda da mezgitlerde daha irileşmemişlerdir, beklemedeyiz mezgitler irileşsinler.
Selamlar Görüşmek üzere!😘

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
istavrit havyarlanmış , malesef en son temizlediğim balıkların 3 te 1 i havyarlıydı.
Malesef pandemi donemı Balığın göç zamanına ve yumurta dökme zamanı'na denk geldi gerci göç zamanı ve yumurta donemı denk gelmesede yine bu aylarda avcılık yapan kişi sayısı malesef bır haylı fazla her zaman.
Hobıdaslar sonrasında neden balık yok diyor sebebı sanıyorum 3 aşagı 5 yukarı anlasılmısdır dıye dusunuyorum. bazı arkadaslar gırgırcıların yaptıgı katlıamdan bızım tuttugumuz devede kulak mısalı eslestırmesını yapıyorlar onların yaptıkları evet yanlıs pekı bızdemı yanlısa yanlıs ıle cevap vermelıyız sorusunu kendımıze sormamız gerekıyor ?
Bu sene kadar kısır bır sezon uzun zamandır bogaz hattında gormedım ne dıslı yaptı nede palamut gelecege umutla bakmamız gerekırken acıkcası ben bıraz karamsar bakıyoruz zıra bır oncekı seneyı her daım arıyoruz :(

Son düzenleme:

Candy_Man

Aktif Üye
Malesef pandemi donemı Balığın göç zamanına ve yumurta dökme zamanı'na denk geldi gerci göç zamanı ve yumurta donemı denk gelmesede yine bu aylarda avcılık yapan kişi sayısı malesef bır haylı fazla her zaman.
Hobıdaslar sonrasında neden balık yok diyor sebebı sanıyorum 3 aşagı 5 yukarı anlasılmısdır dıye dusunuyorum. bazı arkadaslar gırgırcıların yaptıgı katlıamdan bızım tuttugumuz devede kulak mısalı eslestırmesını yapıyorlar onların yaptıkları evet yanlıs pekı bızdemı yanlısa yanlıs ıle cevap vermelıyız sorusunu kendımıze sormamız gerekıyor ?
Bu sene kadar kısır bır sezon uzun zamandır bogaz hattında gormedım ne dıslı yaptı nede palamut gelecege umutla bakmamız gerekırken acıkcası ben bıraz karamsar bakıyoruz zıra bır oncekı seneyı her daım arıyoruz :(
İstavritin göç ettiğini bilmiyordum.
Yani karadenizden yola çıkıp istanbuldan geçiyor ama geri döndüğünü bilmiyordum.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi