Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul'da lrf..

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Başlangıç için fazla hassas olabilir. Çok bir bilgim yok. Hiç kullanmadım. Kullanan arkadaşım da yok. Bayide gördüm inceledim ama kullanmadığım için bişey diyemiyorum. Ama güzel kamıştır herhalde. Çok hassas bir aralık 1-4 aralığı.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamisi kullanmadım ama tahminen tam silikon luk kamis lrf icin uygun olduğuna emin olabilirsiniz zaten biraz eliniz alıştıktan sonra eğer yumuşak gelirse daha sert bir kamisa geçmek istersiniz

Ahmet Çevik

Aktif Üye
Adı
Ahmet Çevik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Şu an kullandığım light spin kamış da caperlan lure 210 5-30g.

Ahmet Çevik

Aktif Üye
Adı
Ahmet Çevik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Alper bey malzemeler için tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa istanbulda çok memnun olurum. İnternetse hangi site?

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Alper bey malzemeler için tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa istanbulda çok memnun olurum. İnternetse hangi site?
Valla benim sponsorum yok yönlendireceğim :D hangisi ucuzsa ordan alın. @enginson abinin tanıdıkları vardır ama ya. Yardımcı olur. Ben sadece malzeme tavsiyesinde bulunabilirim. şunu al bunu al diye ama onlar da bilindik şeyler. Yeni başlıyorsunuz zaten. çok aman aman macera aramadan malzeme tercih edin derim. :) yoksa bu işin sonu yok

Ahmet Çevik

Aktif Üye
Adı
Ahmet Çevik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tamam. O halde bana başlangıç için almam gereken asgari malzemeyi jighead ve silikon yemleri yazarsanız temin edeyim. Şimdi sizin de dediğiniz gibi ben girersen maymun iştahlılıkşa önüme çıkanı almaya çalışırım.

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Hoşgeldiniz,
Yeni setiniz hayırlı olsun,
Keyifli avlar..

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ahmet hoş geldin. şu sıralar bahadırın da dediği gibi LRF sıkıntılı yatıştayız. tahminen nisanda yine başlar. LRF avları genelde gece yapılır özellikle istanbulda gece daha verimlidir. gündüz iş yapmaz. ben üsküdarda oturuyorum. şu sıra çok zamanım olmuyor ama müsait zamanda en azından bildiklerimi seve seve paylaşırım.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Tamam. O halde bana başlangıç için almam gereken asgari malzemeyi jighead ve silikon yemleri yazarsanız temin edeyim. Şimdi sizin de dediğiniz gibi ben girersen maymun iştahlılıkşa önüme çıkanı almaya çalışırım.
LRF için belli başlı iş yapan silikonları yazayım fazlasını şimdilik almayın kendinizi geliştirince alırsınız.

berkley baby sardine ; kokulu bir silikon. poşetinden çıkmaması ve sıvısını kaybetmemeniz lazım. o nedenle kullandıktan sonra ağızını sıkıca kapatın ve kullandığınız silikonu da tekrar poşetine koyun.
Berkley SW Baby Sardine 2inç Lrf Silikonu Berkley Lrf | Hedef Balıkta
Berkley Gulp Saltwater Sandworm 2inç Lrf Silikonu 24 Adet Berkley Lrf | Hedef Balıkta
Marukyu Power İsome Slim Silikon Kurt 11 cm L Marukyu Lrf | Hedef Balıkta
Kendo Mebaru Aji Worm 2.0 inch LRF Silikonu Kendo Lrf Silikonları | Hedef Balıkta

jighead;
Owner Mebaru Dangan JH-83 Jig Head Owner Jig Headler | Hedef Balıkta
Decoy SV-51H Delta Magic LRF Jig Headleri 1.4g Hook:4 Lrf Jig Headleri | Hedef Balıkta
Yıldız Zoka Yumurta Tipi Jighead Yıldız Zoka Jig Headler | Hedef Balıkta

bunların dışında cultiva 6 - 8 iğne nolu çeşitli gramajlarsa jighead alabilirsin.
bu silikonları ve jigheadleri site kurucusu @Hamdi abiden temin edebilirsiniz. en uygun fiyat ve en fazla çeşit ondadır. pendik marinada bulunuyor yeri.