Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul'da Parmak Istavrit Tutanlara Selam Olsun

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Para var huzur var,
Bu kadar bol olmasa da bizim sularımızda da böyle avlar yapmak mümkün.
İstanbul'da Akya vardı da biz mi tutmadık.. :D
Adamlar bizim Canavar diye yılda bir gördüğümüz balıkları yem diye takıyorlar :D

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Torik'i yem yaptı ya :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Torik'i yem yaptı ya :D
Doğru zamanı bilince başta Saroz ve devamındaki Ege'de Torik, Akdeniz'de de Tombik yakalamak işten değil.
İyi bir tekne ile bu balıkları yem yaparak daha canavar balıklar yakalamak da mümkün ve nitekim yakalayan da çok.
Gariban Orkinosları sardalya ile yakalıyorlar ki hem de ölüsü ile.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İki sene once bundan biraz daha buyuk bir tekne ile miami’de balik tutmak icin cikmayi dusundum.. ancak fiyat cok fahişti, o yuzden vazgecmistim. Sabah 04.00 / 10.00 a kadar 800 dolar istemislerdi.. 200-300 dolar olsa dusunmezdim ancak 800 dolar fazla geldi.. cok fazla mahi mahi (lambuka) var demisti adam..

serkanbey78

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
geçenlerde tekne turuna katıldım, kıraça istavritleri tutturdular bize, acıdım hayvanlara saldım hep iri gelir diye ama yanımdakilere baktım hepsi kovalara atıp durdu tekneyede para verildiği için birşey diyemedim millete. ama be adam kıraça var biliyorsun de ne diye tur düzenliyorsun.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
İki sene once bundan biraz daha buyuk bir tekne ile miami’de balik tutmak icin cikmayi dusundum.. ancak fiyat cok fahişti, o yuzden vazgecmistim. Sabah 04.00 / 10.00 a kadar 800 dolar istemislerdi.. 200-300 dolar olsa dusunmezdim ancak 800 dolar fazla geldi.. cok fazla mahi mahi (lambuka) var demisti adam..
Av sana özel olacaktı sanırım..
Eğer öyleyse çok pahalı değil, tabii dolar kazanıp dolar harcayana :D

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Av sana özel olacaktı sanırım..
Eğer öyleyse çok pahalı değil, tabii dolar kazanıp dolar harcayana :D
4 kisi olcaksiniz diye soylemisti kaptan.. o sira akcakocada arkadasim o paraya kendine kayitli tekne aldi.. (tekne dedigim 5 metre civari kayik) karsilastirinca vazgectim :)