Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul'dan Selamlar.

ilkayozcan

Yeni Üye
Adı
İlkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,
Aranıza ve bu hobiye yeni dahil oluyorum :) Çok acemiyim maalesef, videolar izleyerek bazı konuları tecrübe etmeye çalışıyorum.
Bir spor mağazasından olta-makine, misine vs. aldım. Umarım işimi fazlasıyla göreceklerdir.
Kamışım ;
SURF SALTARIX 420 MR HEATER
Makine;
BAUXİT-100 X SW 7000 CAPERLAN

Sahilden balık tutmak için kullanacağım. Belki de 1 yaz sezonunda birkaç kere tekne ile.

Herkese selamlar, sevgiler.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba hoş geldiniz , güzel bir hobi edinmişsiniz , iyi forumlar.

Efe Çolak

Üye
Adı
Efe
Merhaba hoş geldin takım sizi baya götürür bu sevdaya devam ederseniz daha da güzel takımlar edinirsiniz umarım fakat kamış tekne için çok uzun ama zaten tekneden az av yapacakmışsınız bu yüzden sıkıntı olmaz bir tane kasnaklı dip oltası alırsınız 10 tlye teknede onunla avlanırsınız rastgelsin

ilkayozcan

Yeni Üye
Adı
İlkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba hoş geldin takım sizi baya götürür bu sevdaya devam ederseniz daha da güzel takımlar edinirsiniz umarım fakat kamış tekne için çok uzun ama zaten tekneden az av yapacakmışsınız bu yüzden sıkıntı olmaz bir tane kasnaklı dip oltası alırsınız 10 tlye teknede onunla avlanırsınız rastgelsin
Çok teşekkürler. Kamışım ile daha düşük gr kurşun atarsam sıkıntı olur mu sizce ? Çünkü kamışın yorumlarına baktığımda daha düşük atınca kırılmalar olmuş. Bana mantıklı gelmedi.

Bir de bu kamışı sahte yem ile levrek vs. gibi büyük avlarda kullanabilir miyim ?

Efe Çolak

Üye
Adı
Efe
sahte yem ile kurşun arkası yapmalısınız böyle atarı yüksek bir kamışla ama deniz balıkçılığında bilgim az bu yüzden başka arkadaşlar yardımcı olsun

Efe Çolak

Üye
Adı
Efe
Çok teşekkürler. Kamışım ile daha düşük gr kurşun atarsam sıkıntı olur mu sizce ? Çünkü kamışın yorumlarına baktığımda daha düşük atınca kırılmalar olmuş. Bana mantıklı gelmedi.

Bir de bu kamışı sahte yem ile levrek vs. gibi büyük avlarda kullanabilir miyim ?
ben100-200 gr kamışla 50 gr da atıyorum baya hiç sorun yok fakat 100-200 kamışla 900gr atmaya çalışırsanız kamış elinizde kalır yani çok abartmamak lazım lakin 50-150 kamışla 250 gr ları attım fakat bu kamışı yorar hep yapmanızı tavsiye etmiyorum