Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbuldan selamlar

Boğaziçili

Yeni Üye
Adı
Ahmet Resul Kaplan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese Merhaba, adım Ahmet, Balıkçılığa üniversite yıllarında başladım, Boğaziçi Üniversitesinde okuduğum yıllarda kampüsün bebek kapı denilen çıkışından aşiyana inip orada balık tutmaya çalışırdım, ilk avcılığım decathlonedan aldığım atarı düşük caperlan marka bir kamış ve makine ile kursun arkası yapmaya çalışarak olmuştur, bunun sonrasında yaşadığım hezeyan ile bu iş böyle olmayacak diyip araştırmaya başladım. Herkes gibi bende bir okuma salina 3 parça kamış aldım ve boğazda boş kurşun ile atış yapmaya çalışarak başladım. Geçtiğimiz birkaç aya kadar ava ara ara giderken bir akrabamın yeniden hatırlatması ile bu hobim daha fazla canlandı ve merak ettiğim bir disiplin olan spin avcılığı ile tekrar ava çıkmaya başladım. Şimdilerde ise yine eskisi gibi bir taraftan da kurşun arkası ve yemli avcılığa da gitmeye çalışıyorum.
Uluslararası bir firmada Yazılım mühendisliği yapmaktayım ve yaklaşık 2 yıldır evliyim. Kendimi tanıtma fırsatı sunulduğu için çok teşekkür ederim, herkese rastgele.

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz.
Balıkcıliktan kurtulmak bu kadar kolay değil 🙂🙂
[/QUOTE]

OmerAydın

Daimi Üye
Adı