Boğaziçili
Yeni Üye
- Adı
- Ahmet Resul Kaplan
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Öncelikle herkese Merhaba, adım Ahmet, Balıkçılığa üniversite yıllarında başladım, Boğaziçi Üniversitesinde okuduğum yıllarda kampüsün bebek kapı denilen çıkışından aşiyana inip orada balık tutmaya çalışırdım, ilk avcılığım decathlonedan aldığım atarı düşük caperlan marka bir kamış ve makine ile kursun arkası yapmaya çalışarak olmuştur, bunun sonrasında yaşadığım hezeyan ile bu iş böyle olmayacak diyip araştırmaya başladım. Herkes gibi bende bir okuma salina 3 parça kamış aldım ve boğazda boş kurşun ile atış yapmaya çalışarak başladım. Geçtiğimiz birkaç aya kadar ava ara ara giderken bir akrabamın yeniden hatırlatması ile bu hobim daha fazla canlandı ve merak ettiğim bir disiplin olan spin avcılığı ile tekrar ava çıkmaya başladım. Şimdilerde ise yine eskisi gibi bir taraftan da kurşun arkası ve yemli avcılığa da gitmeye çalışıyorum.
Uluslararası bir firmada Yazılım mühendisliği yapmaktayım ve yaklaşık 2 yıldır evliyim. Kendimi tanıtma fırsatı sunulduğu için çok teşekkür ederim, herkese rastgele.
Uluslararası bir firmada Yazılım mühendisliği yapmaktayım ve yaklaşık 2 yıldır evliyim. Kendimi tanıtma fırsatı sunulduğu için çok teşekkür ederim, herkese rastgele.