Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbuldan selamlar

sozendro

Yeni Üye
Adı
sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar istanbul anadolu yakası kartal-pendik bölgesinden LRF avcılığı yapmayı planlıyorum başlangıç olarak

Okuma wave power 213cm 0-8g kamış aldım.

makine konusunda forumda daha önce okuduğum uzun bir yazıda Captain 1000 hacker sipariş ettim şuanda yolda ancak bazı kesimlerden tepki alarak üzerine 200 300 tl daha koyup okuma acuador 1000 almalısın deniyor. konu hakkında tecrübesi olanlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

devamında;
ip olarak fujin game 0,08 mm
snap 00
Daiwa Prorex fc 0,16m
babyworm
1,5 ve 2 gr jighead
hırsız iğne
dolgu misinası

alarak setimi tamamlamayı planlıyorum tecrübeli üyelerden konu hakkında düşünce ve tavsiyelere açığım.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Sezer

NumanGuler

Aktif Üye
Adı
Numan Güler
Ben de aynı takımı dizecem bu ay ip 00.6 seçmeyi planlıyorum gerisi aynı acuador iyidir hacker de fana değil ama acuador daha iyi.

Oguzhan_T

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan
Merhabalar istanbul anadolu yakası kartal-pendik bölgesinden LRF avcılığı yapmayı planlıyorum başlangıç olarak

Okuma wave power 213cm 0-8g kamış aldım.

makine konusunda forumda daha önce okuduğum uzun bir yazıda Captain 1000 hacker sipariş ettim şuanda yolda ancak bazı kesimlerden tepki alarak üzerine 200 300 tl daha koyup okuma acuador 1000 almalısın deniyor. konu hakkında tecrübesi olanlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

devamında;
ip olarak fujin game 0,08 mm
snap 00
Daiwa Prorex fc 0,16m
babyworm
1,5 ve 2 gr jighead
hırsız iğne
dolgu misinası

alarak setimi tamamlamayı planlıyorum tecrübeli üyelerden konu hakkında düşünce ve tavsiyelere açığım.
Merhaba,

ip istanbul için çok kalın, erimde sıkıntı çekersin . İp’e biraz bütçe ayırıp sunline, seaguar, gosen gibi markaların 0.2 pe 4 katmanlı iplerinden tercih edebilirsin. Şuan 750-800 lira gibi fiyatlara bulabilirsin diğer ipler o inceliklere geldiğinde ya düğüm atarken kopuyo yada süpriz balık bindiğinde patlıyo.

İstavrit için lider 0.14 tercih edersen avcılığın artar. Ama ben karagöz eşkina kovalıycam diyosan 0.18 yada 0.20 de tercih edebilirsin.

Snap ok
Babyworm ok. Uv fire tiger ve beyaz muhakkak al.

jig head için avrupa yakasında atılanlar ağırlıkla 1-1,2-1,5-1.8-2gr. 1.8 ve 2 yi de patlak havada atıyoruz boğaz gibi çok derin bi yere gidincede max 3 e kadar çıkıyorum.

Hırsız için 8 numara iğneli modelleri tercih edebilirsin.

Son düzenleme:

sozendro

Yeni Üye
Adı
sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim setimi dizdim tek uyumsuz olan ip oldu yakın zamanda onuda güncelleyeceğim ip olarak fujin hex 0,06 8x almıştım..

CemoJR

Yeni Üye
Adı
Cemal ÇELİK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok sevindim hocam. Bu akşam bende İstanbula geliyorum yarın sabah nasipse olta atacağım.

Bende daha dün hafif takım kurma hevesiyle gidip Okuma Wave Power 0-8GR ve yanına da CHD 1000A aldım. Set olsun istedim. Kamışı ilerde değiştiririm belki diye uygun fiyatlı aldım. (Eşime de aynısından alacağım için daha kalitelileri biraz fazla geldi)

Eğer ki bu hafta sonu Sarıyer tarafında olta atmayı düşünecek olursanız beraber atabiliriz.

Birde bana kalırsa makine olarak kesinlikle Okuma CHD1000A alabilirsiniz. Akışkanlığı hissiyatı çok iyi geldi. Biraz tuzlu n11 den 2100TL bandına sipariş geçebildiğiniz gibi balıkçılardan veya av malzemesi satan yerlerden 2400TL gibi bir fiyata alınabilir.

Ek olarak Özelden PM atıyorum hocam. İstanbulda beraber tutmak isterseniz eşlik etmeyi çok isteriz eşimle.