Musti.barut
Daimi Üye
- Katılım
- 26 May 2014
- Mesajlar
- 1,467
- Tepkime puanı
- 1,555
- Puanları
- 113
- Yaş
- 46
Sevgili berke abi profiline baktımda yaşça buyüksün benden adınla hitab ettiğim için kusura bakmaAmin. İnşallah.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevgili berke abi profiline baktımda yaşça buyüksün benden adınla hitab ettiğim için kusura bakmaAmin. İnşallah.
Sevgili Mustafa abim, ben de sana bu gibi ufak ama önemli ve hassas konulardaki duyarlılığın ve hepimize örnek oluşun sebebiyle teşekkürler ederim Bazen genç arkadaşlarımız ağabeylerimize, babamız yaşlardaki kıymetli büyüklerimize ''sen'' diye hitap edip emrivaki biçimde yazabiliyorlar. Oysa ne kolay muhatabımızın profil bilgilerinden ya da imzasından doğum yılı ya da yaş bilgisine yarım saniye bakabilmek, öyle değil mi?Sevgili berke abi profiline baktımda yaşça buyüksün benden adınla hitab ettiğim için kusura bakma![]()
Çok yüce gönüllüsün CAN daha öncede taktire şayen kişiliğini beriltmiş biri olarak bende sana çok teşekkür ederim.Sevgili Mustafa abim, ben de sana bu gibi ufak ama önemli ve hassas konulardaki duyarlılığın ve hepimize örnek oluşun sebebiyle teşekkürler ederim Bazen genç arkadaşlarımız ağabeylerimize, babamız yaşlardaki kıymetli büyüklerimize ''sen'' diye hitap edip emrivaki biçimde yazabiliyorlar. Oysa ne kolay muhatabımızın profil bilgilerinden ya da imzasından doğum yılı ya da yaş bilgisine yarım saniye bakabilmek, öyle değil mi?Dünyaya örnek olacak kültürümüz ve değerlerimiz, benliklerimizle beraber yavaş yavaş kayboluyorlar diye korkuyorum çok defalar. Bu güzel davranışından dolayı teşekkür ederim güzel abim

Köstekler biraz daha ince olsaymış verim alınır 0.10 0.12 mesela..arkadaşlar unkapanı köprüsü için çaparilerimi kendim hazırlayacağım bu akşam. 0.16 bedene 0.15 hazır köstekleri bağlayacağım. sizce verimi nasıl olur?
Onemli degil kardesim. Ne demek. Sen nasil istersenSevgili berke abi profiline baktımda yaşça buyüksün benden adınla hitab ettiğim için kusura bakma![]()
Olurmu abi büyüğümüzü küçüğümüzü bilirim benOnemli degil kardesim. Ne demek. Sen nasil istersen
Sent from my HTC Desire HD A9191
istavrit seyrekse tutamazsın 100 gr kuşunu ince takımla atamazsın o zaman işe ustalık giriyor ! benmi o.8 köstek o.8 bedenle 25 gr kurşunlu çapari ve 23 no mavi owner iğne kullanırım kimse bana yetişemez. denizi kuruturum. ama asla küçük balık avlamam .
dostlara sevgilerimle...................
İstavrit icin kostek onerisi linkinden alıntıdır...Kostek boylarını kısa yap uzun olursa dolanma karışma çok olur he birde ip iğneye palaya sarar organize bu konuda daha dayanıklı biraz daha dayanıklı olan ise fdy ip o daha dayanıklı diğerlerine nazaran birde iğne çapraz iğne olmasın köstek sert olsun beden misinada yumuşak misina ile sıkıntılarini minimum seviyeye indirirsin.he birde organize yada floş yada fdy bağlarken iğnenin arkasına değilde iğnenin önüne denk getirerek bağla.
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstavrit icin kostek onerisi linkinden alıntıdır.Kostek yapacaginiz misinaya cok az minimum inceltilmis vernik surerseniz hic dolanmaz bunu kimsede solemez size