Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstavrit çaparisi

baphomet

Yeni Üye
Kayalıklardan istavrite at-çek yapıyorum. 75-100 gr. kurşun kullanıyorum. En avcı çapari misinası ne kadar kalınlıkta olmalı? Kendim yapmayı düşünüyorum hazır almaktansa, o yüzden beden için, köstek için ne kadar kalın misina lazım bilmiyorum. Birde o makineye sardığımız misinanın kalınlığının pek bir önemi var mı? Teşekkürler

Musti.barut

Daimi Üye
Kaliteli çekeri yüksek mono misinalar kullanman lazım en ince çapari en avcı çapari dir ancak bu husus balığın seyrek olduğu bu dönemlerdir 100 gr kurşun ataçaksan köstek 0.12 beden ise 0.22 idealdir..
Balığın bol olduğu sezon içinde ise istediğin kalınlık çapari atabilirsin bu seferde balık kıyıda açıkta derinde yada yüzeyse ise balığı bulmak ta senin görevin..
Son bir şey daha asla fc misina çaparide kullanma işe yaramıyor çünki
Rastgele

baphomet

Yeni Üye
Kaliteli çekeri yüksek mono misinalar kullanman lazım en ince çapari en avcı çapari dir ancak bu husus balığın seyrek olduğu bu dönemlerdir 100 gr kurşun ataçaksan köstek 0.12 beden ise 0.22 idealdir..
Balığın bol olduğu sezon içinde ise istediğin kalınlık çapari atabilirsin bu seferde balık kıyıda açıkta derinde yada yüzeyse ise balığı bulmak ta senin görevin..
Rastgele
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ama mono misina nedir acaba :D

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Adı
BERKE ÖZTÜRKMEN
Rastgele

Tam da benim söylemek istediklerimi söylemişsin

İzmir bu sene istavrit yapmadı :rolleyes:

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
istavrit seyrekse tutamazsın 100 gr kuşunu ince takımla atamazsın o zaman işe ustalık giriyor ! benmi o.8 köstek o.8 bedenle 25 gr kurşunlu çapari ve 23 no mavi owner iğne kullanırım kimse bana yetişemez. denizi kuruturum. ama asla küçük balık avlamam .

dostlara sevgilerimle...................