Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istavrit Içim Kokulu Silikon Kurtçuk Yem Ve Kanca La

Sarigol_937

Yeni Üye
Adı
Ercan ç
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar istavrit avında çapari dışında kokulu silikon yem ve kanca ile avlanmak istiyorum ama bulamıyorum internet üzerinden alacağım kanca kaç numara olmalı, kurşun nasıl olmalı, birde alabileceğim silikon kokulu yem linki verebilirmisiniz. Teşekkürler

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
LRF mi yapacaksınız

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aradığınız her şeyi Mutlu Balıkçılık | Türkiyenin En iyi Balıkçılık Mağazası sitesinde bulabilirsiniz az önce baktım var. Yanlış olmasın reklam değil de ben izmitliyim ondan burayı verdim kendileri de izmitte bir bayi :) Yummy silikonları öneririm size, hem ucuz hem kokuludur. Benim gittiğim merada turuncu, simli ve beyaz renklere daha çok rağbet ediyor istavrit aklınızda olsun. Hatta şeffaf sadece simli silikonlar çok güzel av yapıyor. Jighead olarak eğer sığ merada istavrite atacaksanız 0.8gr 1.5gr arası kgood marka jigheadleri öneririm iğnesi incedir. Mırmırı da kaldırıyor istavriti de.
Bir çok internet sitesinde artık lrf ayrı kategoride zaten oradan seçebilirsiniz. Ama kokulu olanlar hep bir adım öndedir unutmayın

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yalnız gördüğüm kadarıyla Artvin'lisiniz. İstavriti napacaksınız yahu Şavşat'tan çok güzel alabalık çıkıyor diye biliyorum ben boşverin istavriti :)

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hopa Limanı'na izin veriyorlar mı av için merak ettim, güzel bir mera olabilir aslında? İstavrit için dediğim gibi janjanlı parlak silikonlar hep istavriti kandırmıştır. Yüzeye yakın veya orta sudan aksiyonlu sarımda muhakkak verim alırsınız. Trofe istavrit fotolarını paylaşın ama :)