Mektupla
Daimi Üye
Bu olabilir mi acaba Lineaeffe Pro Ledger Carbon 4.00Mt 100gr Surf Kamışı Lineaeffe olta kamışları LINEAEFFE en iyi fiyat 9 taksitleEn hafif surf istavrit kamisi kartal sahil icin oneri nedir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu olabilir mi acaba Lineaeffe Pro Ledger Carbon 4.00Mt 100gr Surf Kamışı Lineaeffe olta kamışları LINEAEFFE en iyi fiyat 9 taksitleEn hafif surf istavrit kamisi kartal sahil icin oneri nedir
Ya da bu Okuma Carbonite Tele Surf 12'-360cm 50-100 Okuma olta kamışları Okuma en iyi fiyat 9 taksitleEn hafif surf istavrit kamisi kartal sahil icin oneri nedir
Bunu ben kullaniyorum, kac tane istavrit geldigini bile anlarsiniz, o kadar hassas ve guzel bir kamis.. 80-150 atarlisi var, erimi, kamis boyu ve agirligi cok ideal..
ama bunların atarı çok düşükmüşEn hafif surf istavrit kamisi kartal sahil icin oneri nedir
bunlar olmazama bunların atarı çok düşükmüş
Daiwa Luvias Toc buy and offers on Waveinn
https://www.waveinn.com/f/13624/136245136_2/daiwa-luvias-toc.jpg
Arkadaşa %100 katılıyorum.Pendikte max agarlik 50 gram atarsiniz 100 -200 gram atarli kamislar onerilmis ne desen bilemedim.gidin 3 metre 2 parcali bi spin kamis alin 10 - 40 filan ufakta bir makina, makinayada dandik bi ip sardirin sonra gelip bana burda. Tesekkur edin
@barlas61 tamamdır. hedef balık sanırım @Hamdi abinin mağazasının ismi. İnternet sitesinde adresine baktım. En kısa zamanda tanışmak için uğrayacağım@Gokhan7474 sana en iyi tavsiyem @Hamdi abinin av malzemeleri magzasina ugrayip hem tanisman olacaktir ayrica forumunda sahibidir. Sana en iyi sekilde yardimci olacaktir.
Bir bardak cayini icerken hem takimini almis hemde guzel bir dostluk edinmis olursun.
@headhead ben de size katılıyorum. Ancak her seferinde misinayla uğraşmak istemediğim için teleskopik kamış almayı düşünüyorum 20-60 gr atartı civarında. Sizce yukarıda yazdığım kamışlar nasıl iş görür mü?Pendikte max agarlik 50 gram atarsiniz 100 -200 gram atarli kamislar onerilmis ne desen bilemedim.gidin 3 metre 2 parcali bi spin kamis alin 10 - 40 filan ufakta bir makina, makinayada dandik bi ip sardirin sonra gelip bana burda. Tesekkur edin