İstavrit icin kostek onerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rx7

Daimi Üye
Tepki
1,868
Ödül
113
Sa herkese hayirli avlar. İstavrit icin gam - bedene dolanma yapmayan guzel misina ile imal edilmis kostek ariyorum. Hangi marka kostek iyidir? Youvella iyimidir?

ben eskiden tekne ile çapari avı yaparken Üsküdar okyanus balıkçılık var onlara yaptırıyordum çaparileri. biraz fiyatları yüksek ama hiç dolanma gam problemi yaşamadım. ama benim çapariler genelde kalın takımdı. düz iğneli çapari kösteklerini tercih edin derim, çapraz iğneli çapari kösteklerinde dolanma olayı sık oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Rx7
işte onu merak ediyorum , kurşunu arkasına takıp mı çekiyoruz, düz şekilde.derine iniyor mu hızlı mı sarıyoruz ? teşekkürler şimdiden.

• Beğen
beden köstekten kalınsa yapacak birşey yok illa dolanır.
Hele de çapraz iğne varsa.
Beden ile köstek aynı kalınlıkta olsun. Biede düz iğne kullanırsanız,
dertleriniz sona erer.
Biraz sert karakterde misina kullanın, çok yumuşak olmasın.

• Beğen
Önemli olan sararken boşluk vermemek. Zamanında ördek tüyünden 100 adet çapari kösteği almıştım. Aynı kalınlıkta beden kullanıyorum. Dolaşma yaşamadım.

• Beğen
arkadaslar kostekde sert mısına kullanılır bedende sert mısına kullanılmaz nedenıde atıs esnasında gerılme payı mısınanın fazla olmadıgından oturu sert mısına anı sert atıslarda patlar bu yuzden beden mısınayı mumkun mertebe esnek mısına kullanın .

Back