Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstavrit için lrf kamış

Orhanaybey

Yeni Üye
Adı
Orhan
Kan Grubu
B Rh Negatif
Crazee ajimeba 1-8 kamış aldım orta segment bir kamış. Ucuz kamışlardaki 1-8 gibi aralıklarda 2 gram hissiyat verirken 1,2 gramda his ve aksiyon verebildiğimi gördüm . Doğru atış aralığını ancak orta ve üst segment kamışlarda alıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kamış ben çok memnun kaldım açıkçası . Hissiyatı ağırlığı fiyatı ortalamarda . Sadece istavrit odaklıysa Crazee max5 daha iyi olur ama piyasada yok sanırım şuan.

Engin.B

Üye
Adı
ENGİN B
Takip konu çok iyi bende aji bir kamış arıyorum fakat aklımdaki soru işareti şu , 5 gram aji bir kamış alırsam 8-9 gramlarda sorun yaşarım hedef balığım perch ve boğaz hattı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam kendi deneyimimden yola çıkarak şunu söylemeliyim ki ajing LRF nin de ötesinde ayrı bir disiplin gibi. O yüzden imkan varsa aji için ayrı bi takım yapmak, istavrit avından maç keyif almak için gerekli gibi duruyor. Bunun ötesinde sizin durumunuzda olsam Crosstage 0.6 - 10 kamış tercih ederim, bütçe duruma bağlı olarak bu kamış için orta segment veya üst segment çok seçenek bulabilirsiniz. Ayrica kamisi da solid tercih ederim sizin yerinizde olsam.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dostlar maksimum 5gr atara inmeden önce deneyim olsun yeni çıkan uygun fiyatli aji kamislarindan almak istiyorum. Örnek olması acisindan Ryujinin aji game 198 0.5 5gr atarlı kamisiyla fujinin yine aynı şekilde 198 0.5 5gr atarlı kamışı var 2bin TL civarında. Bu fiyatlarda onerebileceginiz kamışlar varmı?

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu yolladığınız iki marka ve daha birçok marka var çinde yaptırıp getirmişler. Öncelikle bunlar aji değil mebaru tarzı kamışlar aksiyonları mf ve esnekler. Ayrıca güvendiğim birkaç arkadaş 1.5 gramın altında hissiyat alamadığını söyledi öyle üzerine istedikleri atarı yazmaları ile olmuyor maalesef. Bildigim en ucuz aji karakterli kamış aji do 1g o bile 5k civarında ve 0.2-3 atarlisini zamanında kullanmama ragmen memnun kalmadım hissiyatı o kadar iyi değildi.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu yolladığınız iki marka ve daha birçok marka var çinde yaptırıp getirmişler. Öncelikle bunlar aji değil mebaru tarzı kamışlar aksiyonları mf ve esnekler. Ayrıca güvendiğim birkaç arkadaş 1.5 gramın altında hissiyat alamadığını söyledi öyle üzerine istedikleri atarı yazmaları ile olmuyor maalesef. Bildigim en ucuz aji karakterli kamış aji do 1g o bile 5k civarında ve 0.2-3 atarlisini zamanında kullanmama ragmen memnun kalmadım hissiyatı o kadar iyi değildi.
Aji do 5g nasil peki

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O biraz daha iyi ama japonya fiyatı 24 bin yen falan burda şişirdikçe şişirdiler saçma sapan fiyatlar yazıyorlar. 6-7 k gibi bulunursa olabilir.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dostlar maksimum 5gr atara inmeden önce deneyim olsun yeni çıkan uygun fiyatli aji kamislarindan almak istiyorum. Örnek olması acisindan Ryujinin aji game 198 0.5 5gr atarlı kamisiyla fujinin yine aynı şekilde 198 0.5 5gr atarlı kamışı var 2bin TL civarında. Bu fiyatlarda onerebileceginiz kamışlar varmı?

2.5 -5- 7 gr çalışacaksanız bu kamış alınabilir sonrasında de sevdiğiniz bir arkadaşınıza başlangıç olarak hediye edersiniz. yada yedek zor gün kamışı olarak tutabilirsiniz. ama öyle yazdığı gibi 0.5 gr 1 gr falan mümkünatı yok. en durgun haraketsiz havada dahi hissiyat yok 1 gr larda. kudos light styl 0.5-5 gr bile bundan daha kalibreli bir kamıştı.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
2.5 -5- 7 gr çalışacaksanız bu kamış alınabilir sonrasında de sevdiğiniz bir arkadaşınıza başlangıç olarak hediye edersiniz. yada yedek zor gün kamışı olarak tutabilirsiniz. ama öyle yazdığı gibi 0.5 gr 1 gr falan mümkünatı yok. en durgun haraketsiz havada dahi hissiyat yok 1 gr larda. kudos light styl 0.5-5 gr bile bundan daha kalibreli bir kamıştı.
Bende bu araliklara el alışana kadar kullanayim belki bu disiplin hoşuma gitmez sonra yedek kamış olur yada hediye ederim eş dost sevindiririm diye düşünüyorum.

Trashboat

Yeni Üye
Adı
RigbyRiggerson
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Crazee ajimeba 1-8 kamış aldım orta segment bir kamış. Ucuz kamışlardaki 1-8 gibi aralıklarda 2 gram hissiyat verirken 1,2 gramda his ve aksiyon verebildiğimi gördüm . Doğru atış aralığını ancak orta ve üst segment kamışlarda alıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kamış ben çok memnun kaldım açıkçası . Hissiyatı ağırlığı fiyatı ortalamarda . Sadece istavrit odaklıysa Crazee max5 daha iyi olur ama piyasada yok sanırım şuan.
Hocam aynı kamış bende de var bu gramajlardan bahsederken jighead+yem ağırlığı olarak mı hesaplıyorsunuz sadece jighead olarak mı ben 1gram mafsallının arkasında küçük kurtlarla hissiyat alabiliyorum crazee ile.