ambrosia
Daimi Üye
Bende merak edip araştırdım ama bir açıklama bulamadım.Atış sistemi var mı bu sahtelerde?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende merak edip araştırdım ama bir açıklama bulamadım.Atış sistemi var mı bu sahtelerde?
Fiyatlar İtalya ve diğer avrupa ülkelerindeki satış fiyatları ile aynı olacak.Çok güzel sahteler, fiatları ne olacak bilgi varmı ?.
Değerli Kardeşim,Bu sahtelerde önce ceplerimizi kandıracak sanırım![]()
Sevgili Bülent,Yola çıkmasını bırakın gelmiş ve perşembe günü ben İnce Çizgiden Pro120 nin bir rengini aldım.
Kasanın yanına bırakmıştım. Hamdi görmüş, kendime ayırdığım sahteyi almışlar dedi.
Biçim ve renkler mükemmel. Fiyat böyle bir yem için çok ucuz.
Ancak kaç liraya aldığımı hatırlamıyorum. Başka şeyler de alırken karambole geldi diğer koyu renkliyi almayı unutmuşum.
Şöyle mi olacak?Fiyatlar İtalya ve diğer avrupa ülkelerindeki satış fiyatları ile aynı olacak.
İtalyada 15 Euro olan ürün Türkiyede kurdan dolayı 2.35 den alırsak kuru 35-40 tl arasında olucak diye tahmin ediyorum. Bazı ithalatçı firmaların kar marjları gibi %300 değil Yurt dışından alacağınız ve shipping fiyatı ilave edilmiş şekliyle Türkiye'den alıcağınızı tahmin ediyorum.Şöyle mi olacak?
İtalya'da 15 Euro olan burada 15 TL mi olacak?
Hocam Miquel tam bir katilBir Reklam Yaptım..Patladı Gitti......
https://www.baliksevdam.com/forum/ispanyol-spin-avcilarinin-vazgecilmez-sahteleri-seaspin-duo-4962.html
Seaspin sahte balık İspanyol spin avcılarının başta Miquel'in ( Solorobalizas ) olmazsa olmazları arasında...Onlar ona MIKNATIS diyorlar...Hazırolta ve İnceçizgi'ye teşekkürler...Levrek severlerin takım çantasında olması gereken bir sahte...Hayırlı işler....