Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İtalyan Seaspin Sahteler Yola Çıktı

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
Moderatör tarafında düzenlendi:

burc

Üye
Adı
Burç Karadeniz
Bu sahtelerde önce ceplerimizi kandıracak sanırım :)
Değerli Kardeşim,

Ceplerinizi kandıracak bir fiyat politikası izlemiyoruz. italya satış fiyatları ile aynı doğrultuda olacak.

Selamlar,

burc

Üye
Adı
Burç Karadeniz
Yola çıkmasını bırakın gelmiş ve perşembe günü ben İnce Çizgiden Pro120 nin bir rengini aldım.
Kasanın yanına bırakmıştım. Hamdi görmüş, kendime ayırdığım sahteyi almışlar dedi.:D

Biçim ve renkler mükemmel. Fiyat böyle bir yem için çok ucuz.
Ancak kaç liraya aldığımı hatırlamıyorum. Başka şeyler de alırken karambole geldi diğer koyu renkliyi almayı unutmuşum.
Sevgili Bülent,

Deneme amaçlı getirdiğimiz ürünlerden birini almışsın. iyi avlarda kullanmanı dilerim.

Selamlar,

Adı
Adınızı Soyadınız
Şöyle mi olacak?
İtalya'da 15 Euro olan burada 15 TL mi olacak?
İtalyada 15 Euro olan ürün Türkiyede kurdan dolayı 2.35 den alırsak kuru 35-40 tl arasında olucak diye tahmin ediyorum. Bazı ithalatçı firmaların kar marjları gibi %300 değil Yurt dışından alacağınız ve shipping fiyatı ilave edilmiş şekliyle Türkiye'den alıcağınızı tahmin ediyorum.

darthvader61

Aktif Üye
Adı
Mehmet S. BASDAG
Bir Reklam Yaptım..Patladı Gitti......:D
https://www.baliksevdam.com/forum/ispanyol-spin-avcilarinin-vazgecilmez-sahteleri-seaspin-duo-4962.html

Seaspin sahte balık İspanyol spin avcılarının başta Miquel'in ( Solorobalizas ) olmazsa olmazları arasında...Onlar ona MIKNATIS diyorlar...Hazırolta ve İnceçizgi'ye teşekkürler...Levrek severlerin takım çantasında olması gereken bir sahte...Hayırlı işler....
Hocam Miquel tam bir katil :) Hep yüksek kayalıklarda avlanıyor. Çok deli videoları var :D

Molix, Max Rap, Raglou gibi sahteler kullanıyor. Birde el yapımı bir EDU kaşığı var sanırım. Son gözdeside seaspin sanırım :D