Bugün İnce Çizgiye gidip 2 tane daha aldım. Yine bir Pro Q120 ve 1 Buginu.
Bugün biraz daha inceleme fırsatı buldum. Ayrıca siteden de inceledim. Ketc ve Pro Q su üstü, Ketc su üzerine sıçrayarak ve su sıçratarak hareketi olan kuyrukta tekli iğne ve beyaz tüylü model. 60gr 12.5cm ve 36gr 10cm iki boyutu, 9 renk modeli var. Pro 12cm boyunda 27gr, çekiş hızına göre yaptığı kavislerin çapı değişken.
Diğer dalar modeller, yavaş çekişte kendi ekseninde yalpalı, hızlandırdıkça sağa sola gezen hareketli ani çekişlerin başlangıcı ve sonunda türlü salakça hareketler yapan sahteler. Hepsi de iyi görünüyor. Karanlık ve aydınlık için çekici renkleri var.
Coixedda 10-40cm derinde yüzen, Momotti modelleri 50-70cm ve 60-90 cm derinlikte 3 ayrı boy ve ağırlıkta, benim aldığım Buginu ise 14cm boy 28gr, sesli, 60-120cm derinlikte hareket eden sahtekar. Şimdilik açık rengi olan birini aldım.
Haftaya bunlarla Edremit körfezine gitmeyi planlıyorum.