Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İtina ile Balon avlanır

KİNYAS

Üye
Adı
Mustafa Çoruh
ilk defa bu balığı yiyen bir canlı gördüm az da olsa içim ferahladı

HTC One mini cihazımdan gönderildi
ben çok defa yedim....keske marmara da olsa da bol bol tutup yiyebilsem..bir çogunuz bu balığın yenılebılır olduğundan habersiz anlaşılan...yapmanız gereken balığın derisini tulum şeklınde çıkarmak...dikkat etmenız gereken şeyse balığı temızlerken iç organlarının arasında bulunan siyah zehirli keseciği patlatmadan çıkarabılmek...bu kadar basıt...daha sonra fleto çıkartıyorsunuz parcalara bölüp marine edıyor sonra ızgara da güzelce pişiriyor afiyetle mideye indiriyorsunuz..tadı ızgara da pişmiş tavuğa benziyor...fazlası ıle lezzetli ...dikkat etmenız gereken bır diğer şey ıse üreme dönemlerınde tüketmemek...Saygılar sevgiler..

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merak etmeyin balon balığının yenildiğini biliyoruz yani haberdarız, hatta Japonya'da porsiyonu 40 € gibi bir rakama satılıyormuş, öyle duyduk. Size afiyetler olsun lakin çevremde hiçkimse yemiyor bu balığı. Bizler böyle gördük en azından. Tarif için teşekkürler.

HTC One mini cihazımdan gönderildi

Mehmet1984

Üye
Bayramda iskenderun sahilinden at-çek yaparken kaşıkla aldığım balon.. sizin raporunuzu da görünce de bir hayli fazla olduğunu gördüm:mad:

Ekli dosyalar