Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

iyi dilekler üstüne

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sakın dert etmeyin ben de senelerce tutamadım her sabah mahalleden geçerken kediler bile kıçlarıyla gülüyorlardı :D öğrenmek için hep daha azimli olun yeter daha irileri size rast gele
Hızır keyifle seni takipteyim sendeki bu azim muhteşem. Ne demişler "İnat murattır"

Rastgelsin.
Sevgiler.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Nasıl bir heyecan bu Hızır bey, bir solukda yazdığınız belli. Çok sevindim, hep böyle heyecanlı ve bereketli avlarınız olsun.
bu heyecan bitmez inşallah üstadım beni bu dünyada en mutlu eden olay bu işte buda olmasa ot geldik samana gideriz :D daha irileri sizlere rast gele

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Hızır
Sen misina yerine urgan bağlasan yeridir merada o levrekler varken. :D
Kaçana üzülsem de yakalanan da en az kaçan kadar yakışıklı.
teşekkür ederim abi sağolun mera çok tenha çok güzel bir deniz içi kayalık :D kimseler oralara atmıyor olta hepsi benim anlayacağınız :D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yapılırmı bu bana beee :D Çok güzel balık gerçekten avların daim en küçüğü bu olsun.
Hangi sahta ve saat kaçta aldın?
modelİni şimdi unuttum ama strike pro kopup giden :D ince balık sonuç getiren sahte ise river2sea 13 cm minnov sardalye

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şimdide tutamadığın günlerin acısını çıkartıyosun dimi:) artık her balık aldığında mahalleden elinde sallaya sallaya geçki, kediler esas duruşta dursun karşında :D:D Daha güzel avlara rastgelsin, Selamlar...
artık o mahallelerin özlemi ile yaşıyorum sağolun

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Helal olsun Hızır.
Bide şu bırakma olayını neticelendirsende bizide bi rahatlatsaydın hayırlısıyla :)
bırakma işini yarın bir deneme daha olacak oda sizin için gerçekten ben vazgeçtim zaten bırakma olayından tanbay abinin yazısı beni çok düşündürdü :D