Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

iyi dilekler üstüne

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
abim bereketli olsun karşılık vermeliyim buna haha :D beni aramışın görmedim dön bana yeniden ne olur :D:D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
teşekkürler kardeşim karşılamayı beklerim :D benim meralar sana emanet oralarda duyduğum kadarı ile balığa ramak kala çalışıyormuşsun :D zor olmuyormu :D

metebeder

Üye
Adı
mete beder
Hızır bey müthiş olmuş gerçektende, Bir gün gelecek bende forumda topic açacam "Ahanda Tuttum" başlığıyla.

Ama kıyıdan rapala atma konusunda her gelen farklı bir şey söylüyor. Armut kurşunu bağla fırdöndüye diyende oluyor, rapalayı havada sallaya sallaya fırlatıvercen diyende :D Aklıma değişik bir şey geldi farklı bir topik ile paylaşayım sizinle bakalım nedir fikriniz :D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kesinlikle her eklenti eksi yönde size sonuç verir bu balık öyle çok uzaklarda aranmaz zaten ama lüfger için konuşuyorsanız bana laz düşmez bu forumda lüfer ustaları çooook :D benim tecrübem yok o konuda ama ille de çok ileri atacam diyorsanız teknoloji gelişti 70 80 metreleri bulan sahteler var marka veya isim vermeyeyim ama sorarsanız söylerim ama ege kadar tuzlu :D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sağol abi teşekkür ederim seninle bir org yapan daha oltasını balıktan ayıramıyo abi :D bidaha yan yana gelsek kim bilir neler olur :D

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
seninde abi teşekkür eerim uğra inanmam da ... :D