Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmarit avı ve avlanma teknikleri

balikciali

Aktif Üye
Adı
Ali V.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben izmariti yıllar önce bildiğimiz yemli çapari takımı ile avladım hep. 4lü çapari, ucuna da bir parça midye. 30-50 g kurşun ile atıp bekleyin. Kayalık yerlerde şamandıra gerekebilir.

Fahri erkal

Yeni Üye
Adı
Fahri
Kan Grubu
A Rh Negatif
İzmarit takımın köstek ölcüsü beden ölcsü ne olmalı

LPR ALPER

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese iyi avlar. Ben izmarit icin 3 yada 4lu klasik takim ve bedeni 30 luk misina kostekleri 18 20 lik misina ile 9 yada 10 numara igne kullaniyorum.iskeleden avlanirken kostekleri biraz daha uzun olacak sekilde en az 20 cm ve aralari daha uzun olacak sekilde bagliyorum yem olarakta genellikle sulunez ve tavuk kullaniorum ama sulunez kesinlikle daha verimli herlese rast gele

Fahri erkal

Yeni Üye
Adı
Fahri
Kan Grubu
A Rh Negatif
Herkese iyi avlar. Ben izmarit icin 3 yada 4lu klasik takim ve bedeni 30 luk misina kostekleri 18 20 lik misina ile 9 yada 10 numara igne kullaniyorum.iskeleden avlanirken kostekleri biraz daha uzun olacak sekilde en az 20 cm ve aralari daha uzun olacak sekilde bagliyorum yem olarakta genellikle sulunez ve tavuk kullaniorum ama sulunez kesinlikle daha verimli herlese rast gele