Aynen balatda fenerin orda cikiyor baska nerelerde cikiyor?
Anadolu yakasında Üsküdar, kuleli, vaniköy, kandilli, kanlıca, çubuklu , beykoz gibi meralarda avlananınız oldu mu izmarit için? En verimli yerler , saat, takım ve yem hakkında bilgi verebilir misiniz?
Biz bu sene Akbuk kazıklı da çipura avına gitmiştik izmarit yakaladık hayatımda ilk defa yakaladım ve yedim ama lezzetine bayıldım siz neden yemiyorsunuz İstanbul da kilerin lezzeti farklı mı?Akşamları yenikapıda çok geliyor. Genelde eşkina takımı ile çok alınıyor. Gayet güzel boylarda. Bir gecede eşkina takımı ile el kadar boylarda 4-5 adet aldığım oluyor. Yemediğim için salıyorum.
Biz bu sene Akbuk kazıklı da çipura avına gitmiştik izmarit yakaladık hayatımda ilk defa yakaladım ve yedim ama lezzetine bayıldım siz neden yemiyorsunuz İstanbul da kilerin lezzeti farklı mı?
İstanbulda ( en azından kendi yaşadığım semtte ) balıkçı tezgahlarında yoktu izmarit. Balık tutmaya başladığım ve izmariti öğrendiğim zamanda hep " dişliye iyi yem olur " mantığı vardı. Sanırım bu nedenledir.
Bildiğim kadarı ile hala balıkçı tezgahlarında yoktur.
Biz bu sene Akbuk kazıklı da çipura avına gitmiştik izmarit yakaladık hayatımda ilk defa yakaladım ve yedim ama lezzetine bayıldım siz neden yemiyorsunuz İstanbul da kilerin lezzeti farklı mı?