Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir balik durumu

VegaPotenza

Yeni Üye
Adı
Sinan altun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
şu an için balık yok. yemli beklemeli avlar yapıyorsanız sizde herkes gibi mart 20 yi bekleyeceksiniz :) mayıs temmuz gibi körfesin her kıyısından çipura lidaki avlamak mümkün. bunun dışında kısmen mırmır barbun granyoz minekop ve bir kaç tür daha balık avlamak mümkündür. umarım yeni işiniz sizin için hayırlı olur. şimdiden izmire hoş geldiniz diyelim

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İnşallah kardeşim gelirim bi yerleşelim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eylmz

Daimi Üye
Az kaldı az bende Kurtulcagim istanbuldan yılları sayıyorum
Tekrar hayirli olsun ustad İzmir insani ile havasi ile suyu Herseyiyle cok guzel bir şehir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zkrybyz

Yeni Üye
Adı
Zekeriya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam arkadaşlar , ben İstanbul'da ikamet ediyorum ve malum bu havalarda buralarda balık yok denecek kadar az. Ay sonu 2 günlüğüne İzmir' e gidiyorum. Bilmediğim yabancı bir mera. Levrek yada diğer dişliler için Özelden yada burdan mera tavsiye edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Eğer müsait olan hobidaşlar olursa beraber gitmekten mutluluk duyarım. Lütfen yanlış anlamayın amacım sadece bilmediğim bir yerde sizlerle birlikte balık tutma keyfini paylaşmak. Biraz olsun huzur bulmak için uğraştığımız bu hobide Herkese hayırlı huzurlu avlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karacula

Aktif Üye
Geçen ay Karataş civarında kandırılan gençler.. Her ne kadar yasal limitin üstünde de olsalar bu boyda balıkları almak tercihim değil ama bu seferlik böyle oldu..
Spin kamış, iki iğneli klasik takım, borukurdu ve sülünez ile gece 2-3 arası alındılar..

Ekli dosyalar

Son düzenleme: