Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Izmir Balık Meraları Yardım

Matay

Yeni Üye
Adı
Murat
Eski Foça da balık vs yenen yerleri limana doğru geç.Ufak tefek iskelelerin olduğu bolgeye gel..Sabah suyunda güneş tam agarmadan kendonun baby jig leriyle at çek yapmaya başla..Çok dibe indirme ..Pembe kafa beyaz gövdeli jigini dene ama...sonucu görürsün..

ufuk35

Yeni Üye
Adı
ufuk
çeşme alaçatıda av yapıyorum yanlış anladınız sanırım o bölgede balık ile ilgili konum vs istedim ama genede verdiğiniz bilgi için tşk ederim

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
alaçatı port bölgesinden liman içine değilde, karşı taraftaki sörf okulu bölgesine doğru yemli dip takımıyla çipura, levrek deneyebilirsiniz. Daha büyüklerini düşünürseniz lman blgesinden bir balıkçı ile konuşarak açılıp canlı kalamar ile antenli deneyebilirsiniz :)

ufuk35

Yeni Üye
Adı
ufuk
tşk ederim verdiğiniz bilgi için ancak bizim orda antenli mercan olmaz normal mercan olur ve balıkçılar sağolsunlar yer göstermemek için herşeyi yapıyorlar

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
tşk ederim verdiğiniz bilgi için ancak bizim orda antenli mercan olmaz normal mercan olur ve balıkçılar sağolsunlar yer göstermemek için herşeyi yapıyorlar
Ildır tarafına gidebilirsen orada çıkıyor antenli ;) saygılar sevgiler iyi avlar \o/

goktens

Yeni Üye
ANKARA - İZMİR (Çeşme) - ANTALYA (Tekirova)
Adı
Gökten Saygılı
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Tekne ile avlanmak için mi kıyıdan avlanmak için mi konum soruyorsunuz?