Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Izmir cevresi spin avi için mera tavsiyesi

gokcak

Üye
Adı
GÖKHAN ÇAKAR
MERHABA ARKADAŞLAR İZMİR ÇEVRESİNDE SPİN + SHORE JİG YAPILACAK MERA ÖNERİLERİ OLAN VARMI ? YOKSA HERKES KENDİ MERASINI KENDİ BULSUN BEN PAYLAŞMAM MI DİYORSUNUZ?

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
1 yıldır spinle uğraşıyorum. İzmirde bazı yerler denedim, ama şu ana kadar siftahım yok.

Can Kurtul

Üye
Adı
Can K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
MERHABA ARKADAŞLAR İZMİR ÇEVRESİNDE SPİN + SHORE JİG YAPILACAK MERA ÖNERİLERİ OLAN VARMI ? YOKSA HERKES KENDİ MERASINI KENDİ BULSUN BEN PAYLAŞMAM MI DİYORSUNUZ?
İlla milletin paylaşmak istemeyeceği koylarda yapmak zorunda değilsiniz spin ve shore jigi
Hem böylece milletin aģız kokusunu çekmezsiniz. Mesela izmirde eski focada güzel koylar var onlara ara ara vakitinizi ayırabilirsiniz. Foca merkezde gün doğumunda atcek deneyebilirsiniz. Ayrıca günbatımında light shore jigging ile torik alan/kaçıranlar biliyorum. Mevsimi de yani meradan ziyade sizde biter olay. En beter yeri olan körfezde bile çupraya atarken yengeç ile 3 kg lik levrek alındı. Yani iş yapmayacak mera yok sizde biter olay elinizdeki meradaki baliklara hitap edecek disiplinle avlanın