Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir den merhaba

Stalker

Yeni Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
merhaba
arkadaşlar şuan amatörün dibiyim, İnternet de videoları izlerken acayip bir merak sardı, balık videoları görünce rakı aklıma geliyor ondan mıdır nedir bu merak anlayamadım. :) Yaklaşık iki haftadır okuyorum, izliyorum ustaların amatörlerin hikayelerini. Spin olta at çek yapmaya karar verdim, levrekleri falan görünce kendimden geçiyorum. İnşallah forumda kalıcı olurum. @Diren levrek geliyorum :)
*Bu arada izmirde at çek nerelerden yapabilirim, yardım ederseniz sevinirim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Volkan

PATRON

Üye
Adı
Anıl Pirinçoğlu
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Aramiza hosgeldin. Spin avi icin nokta atisi mera soylenmez ama sabah suyu kordonda da, karsiyaka anit tarafinda da alindigini biliyorum. Ama ne kadar verimlidir onu bilemem. Keyif yaparak avlanmak istediginde izmir surf avi icin iyidir ama onu soyleyebilirim.

Stalker

Yeni Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aramiza hosgeldin. Spin avi icin nokta atisi mera soylenmez ama sabah suyu kordonda da, karsiyaka anit tarafinda da alindigini biliyorum. Ama ne kadar verimlidir onu bilemem. Keyif yaparak avlanmak istediginde izmir surf avi icin iyidir ama onu soyleyebilirim.
teşekkürler, bunu dikkate alırım.

serdarks

Yeni Üye
Adı
serrdar kırbaş
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba
arkadaşlar şuan amatörün dibiyim, İnternet de videoları izlerken acayip bir merak sardı, balık videoları görünce rakı aklıma geliyor ondan mıdır nedir bu merak anlayamadım. :) Yaklaşık iki haftadır okuyorum, izliyorum ustaların amatörlerin hikayelerini. Spin olta at çek yapmaya karar verdim, levrekleri falan görünce kendimden geçiyorum. İnşallah forumda kalıcı olurum. @Diren levrek geliyorum :)
*Bu arada izmirde at çek nerelerden yapabilirim, yardım ederseniz sevinirim.
youtubeden balık avlakyeri adlı sayfadaki videoları izlemeni öneririm.izmirli bir arkadaşın sayfası kullanılan yemden tutta kullanılan tekniğe kadar herşeyi anlatıyor

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Vaktin varken kaç kurtar kendini.Bu hastalığa yakalandın mı kurtuluşun yok.Sadece istavrit tutmak için çıktığım bu macerada şu an 4 olta 3 makine sahibiyim.Benden daha hastalarıda var :) ben kendimi şanslı hissediyorum.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vaktin varken kaç kurtar kendini.Bu hastalığa yakalandın mı kurtuluşun yok.Sadece istavrit tutmak için çıktığım bu macerada şu an 4 olta 3 makine sahibiyim.Benden daha hastalarıda var :) ben kendimi şanslı hissediyorum.
Deme böyle şeyler Murat :)