Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir için surf makine tavsiyesi

cast3r

Yeni Üye
Adı
utku uysal
Kan Grubu
A Rh Negatif
Herkese merhaba, elimde captain 1500 camelon 400 surf kamışı mevcut. Surf makine almak için araştırma yapıyorum ancak çok kararsız kaldım. Genel olarak İzmir'de yemli avlanacağım. Gümüldür, körfez, seferihisar vb. yerlere gidebilirim. Hedef balığım çipura, mırmır, levrek, karagöz. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanarak bir fikir edinmek istiyorum. 2500-3000 tlye kadar alabileceğim ve güzel fiyat performans surf makine önerileriniz neler olur?

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma ceymar 6000 ve üstü
Ryobi new oasy
Ryobi ecusima
bu makinalar surf makina değildir. Kıyıdan surf amaçlı kullanılıyor olsada surf makina değil. Genel kullanım amaçlıdır.

Herkese merhaba, elimde captain 1500 camelon 400 surf kamışı mevcut. Surf makine almak için araştırma yapıyorum ancak çok kararsız kaldım. Genel olarak İzmir'de yemli avlanacağım. Gümüldür, körfez, seferihisar vb. yerlere gidebilirim. Hedef balığım çipura, mırmır, levrek, karagöz. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanarak bir fikir edinmek istiyorum. 2500-3000 tlye kadar alabileceğim ve güzel fiyat performans surf makine önerileriniz neler olur?
Fiyat skalanıza göre;
1* Bauer rapido 8000
- sığ konik metal kafa - 16 kg drag - 1 tur kol sarımı 100 cm. (Komple metal)
2* Bauer furia 8000 - sığ metal kafa - 18 kg drag - 1 tur kol sarımı 100 cm. (Komple metal)

iki makinada kiloluk çipurayı rahat alır. Surf kafa oldukları için normal genel kullanım makinalarına göre atış mesafenizi en az 10 metre arttırır. İp kullanmaya uygundur. Komple metaldir. Alta ayrıca dolgu misina sarmanıza gerek yok (iki makinada sığ kafa)
8x-0,16 ip misinadan 250-300 metre alır.

3* Albastar costa 8000 - 1 adet konik sığ metal kafa -1 adet grafit genel kullanım için yedek kafa - 14 kg drag - 1 tur kol sarımı 100 cm
Gövde graphite.
Metal konik surf kafa maksimum 250 mt 8x-0,16 ip alır. Yedek graphite kafa mutlaka alta dolgu misina ister.
RASTGELSİN.