Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir tekne fuarı

Adı
Onur Özben
Bugün fuardaydım.
Şaka gibi, fuar demeye 1000 şahit lazım.
Fuardaki en düzgün firma Mercan, onun dışında İzmir'in bilindik hatırı sayılır hiçbir firması katılmamış.
Av malzemesi olarak sadece Alamatra katılmış, onlarda neredeyse hiç malzeme getirmemişler.
Tam bir hayal kırıklığı idi.
Benim gibi şehir dışından gitmeyi düşünenler varsa, derhal planlarından vazgeçsinler zira yaptığınız masrafa ve geçen zamanınıza çok üzülebilirsiniz.
Okadar uyuz oldumki, elim fotoğraf makinesine bile gitmedi, 1 kare resim çekmedim :D:D:D
Ayrıca şöyle bir durum var.
Normalde fuarlarda, firmalar fuara özel bazı indirimler uygularlar.
Burada ise hiçbir firmada indirim yapmadığı gibi, bazıları fuar için yaptıkları masrafları tüketicilerden çıkarırcasına 500-1000 TL bindirim yapmışlar :D:D:D:D:D

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Keşke bir kaç kare fotoğraf çekseydin Onur, Fuarlardan herkesin beklentileri farklı, seni tatmin etmeyen bir org olmuş olabilir. Ama başka bir gözle bakıldığında belki durum farklıdır.

Adı
Onur Özben
Hiç ama hiç zannetmiyorum Oktay :)
Aramızdan gidenler olacaktır elbette, umarım onlar resim çekerler.
Zaten biryerde okumuştum "5500 metrekare bir alanda yapılan fuardan ne beklenebilirki" diye yazmıştı birisi günler önce.
Ben yine bir hevesle gittim ama nafile :(
En azından fuarın yapıldığı o muhteşem parkı görmüş oldum, tabi otoparktan fuar yerine gidiş için bir tabela koymayı akıl edemediklerinden zorunlu dolaşmak zorunda kaldım :D

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fuar gerçekten bence de tam bir hayal kırıklığı.
Gerçek manada tekne yok gibi bir şey.(İstanbul'a göre)
Konuştuğum bir firma yetkilisi, İzmir'in alıcı potansiyeli ve profilinin düşük olduğunu, gerçek alıcısının İstanbul'a geldiğini söyledi. Maalesef:(

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yapmasınlar abi o zaman fuarı.Bu işe gönül vermiş insanların vaktini ve parasını boşuna oyalamasınlar.İstanbulda yatıp kalksınlar..

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fuar beklentinin altındaydı,,bizde arkadaşlarla gittik ama ben olaya şöyle bakıyorum,,bu İzmirde ilk olan birşey gerçekleştirmek bile önemliydi,,bir İzmirli olarak her yıl tekrarlanmasından yanayım,,sanırım firmalar da olaya daha ciddi bakmalıydılar,,konuyu bilmeyen ,tanıtımını yapamayan elemanlarla katılmaları da yanlıştı.
umarım seneye de yapılır ,yanlışlar görülür ve daha başarılı bir fuar olur..:):)

aybasan

Üye
Adı
aydın aydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende cumartesi günü arkadaşlarla gitmiştim fuara..Resmen bir hayal kırıklığıydı hele hele balıkçılık malzemeleri sıfırdı...
Hisarönüne gitsek daha çok bot ve balık-balıkçılık malzemesi görürdük

junglehook

Yeni Üye
Adı
Serkan ÖZTÜRK
Fuar gerçekten bence de tam bir hayal kırıklığı.
Gerçek manada tekne yok gibi bir şey.(İstanbul'a göre)
Konuştuğum bir firma yetkilisi, İzmir'in alıcı potansiyeli ve profilinin düşük olduğunu, gerçek alıcısının İstanbul'a geldiğini söyledi. Maalesef:(
Kesinlikle size katılıyorum fakat onlarda bu anlamda potansiyelin düşük olduğunun bilincinde iseler tüketiciye cazip gelecek ürünler üzerinde dursalardı bece daha başarılı bir organizasyon olurdu örn en çok kalabalık alamatra balıkçılık önündeydi .

Hayri Karaca

Aktif Üye
Adı
Hayri Karaca
Oğlum Can'la bizde gittik. İlk girişte bende çok şaşırdım. Bu kadar mı diye düşündüm. Fuar alanında 3 saat kadar dolaştık. Dostlarla karşılaştık. (aslında buluşma noktası gibi oldu) Fuarın küçüklüğü kadar katılımcı sayısının azlığı da dikkat çekiciydi. (cumartesi olmasına rağmen) Bu tür fuarların genişleyerek büyümesi katılımcı sayısının artmasıyla olacaktır. İnternetten takip ettiğim bazı modelleri yakından görme imkanım oldu. Tekneler hakkında çok güzel bilgiler edindim. Daha önemlisi oğlumla çok güzel bir cumartesi geçirdik.

Bazı fotolar.....

Rasgelsin....