Herr-Zander
Daimi Üye
İzmirli olmadığım için net bilmiyordum fakat sordum araştırdım. Evet iskelenin ordan. Ben de yeni öğrendim🙂İskelenin ordan mı ?
İzmirli olmadığım için net bilmiyordum fakat sordum araştırdım. Evet iskelenin ordan. Ben de yeni öğrendim🙂İskelenin ordan mı ?
Levrek de çıkan bir yer miş. ( Eski Foça )Haftasonu Foça verimsizdi. On kadar lambuka gezdi durdu sürekli.
Lambukaları alamadınız mı hocam ?Haftasonu Foça verimsizdi. On kadar lambuka gezdi durdu sürekli.
Herhalde tıkabasa doymuşlardı hiçbir sahteye ilgi göstermediler. Sadece sawagearın silikonuna çok büyük bir iğne geçirip atmıştım onu bir metre kadar takip etti bir tanesi başka da hareket olmadı. Su içinde harika görüntüsü var bu balığın. İlk defa gördüm. Mavi yüzgeçler sarı kuyruk... Anlayamazsın 😀Lambukaları alamadınız mı hocam ?
Doğrudur abi. Uzun zamandır gidiyorum ama hiç denk gelmedim.Levrek de çıkan bir yer miş. ( Eski Foça )
Lambuka estetik olarak muazzam bir balkı. Akvaryumda besle , o kadar yani. Hatta bir kere sırf görüntüsü harika diye Rapala Max Rap ın Lambuka sahtesini almıştım.Herhalde tıkabasa doymuşlardı hiçbir sahteye ilgi göstermediler. Sadece sawagearın silikonuna çok büyük bir iğne geçirip atmıştım onu bir metre kadar takip etti bir tanesi başka da hareket olmadı. Su içinde harika görüntüsü var bu balığın. İlk defa gördüm. Mavi yüzgeçler sarı kuyruk... Anlayamazsın 😀
Carrefour un önünden, solundaki 3 beton iskele arası iyi Levrek yapıyor diye duymuştumDoğrudur abi. Uzun zamandır gidiyorum ama hiç denk gelmedim.